pebs 1 Report post Posted January 10, 2015 Niedługo otrzymam od pracodawcy pit 11 na podstawie którego będę chciał jak najszybciej wypełnić deklarację pit 37 (chodzi o zwrot nadpłaconego podatku dochodowego). Szukam jakiegoś programu przy pomocy którego będę mógł to zrobić przez internet... Share this post Link to post Share on other sites
mmkaj 0 Report post Posted January 12, 2015 Jest kilka dobrych, ale ten tutaj jest chyba najbardziej intuicyjny http://pit37.net.pl/ Jest lekki dla systemu więc pójdzie nawet na tych "mułowatych" komputerach. Pit można wypełnić w nim na kilka sposobów. Ja zwykle robię to przez kreator. W kolejnych krokach podaję dane podatnika, przepisuję kwoty z pit 11 od pracodawcy, wstawiam ulgi (jeżlei jakieś obowiązują), organizację pożytku publicznego. Na konic mogę to wydrukować lub wysłać przez internet. Ot cała filozofia. Share this post Link to post Share on other sites
Bankieria.pl 2 Report post Posted February 1, 2015 W internecie jest pełno programów darmowych do rozliczeń rocznych, przy zwykłym PIT-37 myślę, że każdy będzie dobry. Share this post Link to post Share on other sites
lbreng 0 Report post Posted February 3, 2015 Ja zawsze korzystam z jakiegoś pragrau zamieszczonego do jednej z dużych gazet. Share this post Link to post Share on other sites
kys 0 Report post Posted February 13, 2015 e-pity z netu Share this post Link to post Share on other sites
Guest natalka1012 Report post Posted February 16, 2015 Polecam bezpłatny program do PIT znajdujący się na stronie edufinance.pl/pit-2014 nie trzeba pobierać programu do pit na komputer, wystarczy uruchomić kreator online i odpowiedzieć na pytania i generuje się gotowy PIT. Dodatkowo jest opcja pomocy online, ale nie korzystałam. Poradziłam sama . Share this post Link to post Share on other sites
pebs 1 Report post Posted February 16, 2015 dzieki za rady Share this post Link to post Share on other sites
elementarny 0 Report post Posted April 3, 2015 Używam tego, co kys Share this post Link to post Share on other sites
floria23 0 Report post Posted April 7, 2015 Niedługo otrzymam od pracodawcy pit 11 na podstawie którego będę chciał jak najszybciej wypełnić deklarację pit 37 (chodzi o zwrot nadpłaconego podatku dochodowego). Szukam jakiegoś programu przy pomocy którego będę mógł to zrobić przez internet... Ja polecam Ci e-deklaracje o rządu. W programach zwykle masz już wpisany KRS ale masz liste numerów i sam nie możesz wpisać tej fundacji na którą chcesz oddać ten 1% W e-deklaracji wpiszesz KRS jaki chcesz Share this post Link to post Share on other sites