Tomasz789 0 Report post Posted November 19, 2014 WitamSzukam kredytu na kwotę najlepiej 30.000zł. Brakuje mi pieniędzy do sfinalizowania umowy zakupu mieszkania. Mam już od pół roku umowę przedwstępną z zadatkiem 30.000zł. Umowę muszę zakończyć do końca roku, czyli sprawa pilna.Nie posiadam żadnych długów. Do konta w banku mam przyznany kredyt w rachunku na kwotę 9.000zł - nie wykorzystany. Posiadam kartę kredytową z limitem 15.000zł - nie używam. Kartę z chęcią oddam za kredyt. W jednym z banków kiedyś zaproponowali mi, że ją zabiorą i przyznają mi 20.000 kredytu.Mój problem to to, że od 7 lat pracuję w jednej firmie na umowę o pracę na czas nieokreślony i rok temu uległem wypadkowi. Od przeszło roku jestem na zasiłku rehabilitacyjnym z ZUS w kwocie 1.300zł + 150zł zasiłku pielęgnacyjnego. W lutym z pewnością przejdę już jak się spodziewam na roczną rentę. Zasiłek wypłaca mi pracodawca zupełnie jak wynagrodzenie, tylko, że w tytula przelewu wpisuje słowo "chorobowe". Do pracy na szczęśie kiedyś wrócę, ale dopiero za rok, może dwa.Nie zależy mi na najniższym oprocentowaniu kredytu, gdyż na przełomie lutego-marca spodziewam się kolejnej transzy odszkodowania za wypadek, i cały ten kredyt spłacę od razu.Gdzie znajdę bank czy placówkę, która mogłaby mi pożyczyć podobną kwotę? Karty kredytowej z chęcią się pozbędę. Czy może dostanę gdzieś mały kredyt pod zakup tego mieszkania?Dziękuję za wszelkie radyTomek Share this post Link to post Share on other sites
ArturKredyty 3 Report post Posted November 19, 2014 Ten typ dochodu nie jest akceptowany w bankach Share this post Link to post Share on other sites
Tomasz789 0 Report post Posted November 19, 2014 Hm... To niestety wiem. Liczyłem na dobre rady Share this post Link to post Share on other sites
pomocwkredycie 0 Report post Posted November 20, 2014 Hm... To niestety wiem. Liczyłem na dobre rady Tu nie ma dobrych rad, już ci pisałem na innym forum, że taki rodzaj dochodu nie jest akceptowalny. Z poważaniem Grzegorz Klimczak Doradca Finansowy/Pośrednik Kredytowy Broker i Dealer Samochodowy tel. 506203558/790382868 Sieć Lycamobile tel. +48 729460172 e-mail:grzegorz.klimczak@o2.pl skype: grzegorz.klimczak gg: 1752886 www.kredyty-zagranica.pl Share this post Link to post Share on other sites