Witek 27 Report post Posted November 7, 2014 Ma ktoś może już tam konto w Orange Finanse? Czy jest to taka sama "wielka zmiana" jak z Sync na T-mobile Usługi Bankowe gdzie poza szatą graficzną nic się praktycznie nie zmieniło? Czyli czy Orange Finanse to po prostu mBank (produkty bankowe dostarcza mBank) z możliwością robienia transakcji przez telefon i z aplikacją na komórę? Tutaj to konto: http://www.orangefinanse.com/konto_osobiste.phtml A tu trochę więcej o tym koncie w którym jednak okazuje się że przelew natychmiastowy kosztuje 5 zł: http://konto-internetowe.tv/orange-finanse-czyli-bank-orange-i-mbanku-czy-warto-sie-nim-zainteresowac Share this post Link to post Share on other sites
Finane 0 Report post Posted March 6, 2015 Ostatnio miałem okazję założyć sobie konto w OrangeFinanse.com przez Internet (za pomocą przelewu weryfikacyjnego z bluemedia) i po 4h było konto już aktywne (dostaje się potwierdzenia na e-mail i SMS). Interfejs "mBankowy", dużo opcji za darmo, bonus 20zł (2x 10zł na start za samo aktywowanie aplikacji mobilnej do konta i za zakup kartą). Share this post Link to post Share on other sites
Maklein 0 Report post Posted October 13, 2015 Ja bym Orange Finanse nie skreślał. Jak ma się telefon na abonament w Orange dodatkowo, to można sporo profitów nałapać. Jako konto dodatkowe bardzo fajna opcja. A jak się coś w przyszłości popsuje, to zamknę i adieu. Share this post Link to post Share on other sites
Sylvia 0 Report post Posted July 15, 2016 Po Orange Finanse ludzie strasznie jadą, bo podobno tam jest blokada na koncie po jego założeniu przez Internet i trzeba iść do mBanku, żeby odblokować. Share this post Link to post Share on other sites
Guest -MarkG Report post Posted August 2, 2016 To nie prawda. Ja założyłem i po 4 godzinach już miałem działające. Miałem poprzednio konto w mbank i różnica jest taka, że konto jest zupełnie darmowe z gwarancją przez dwa lata. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Jurek Andrzejewicz Report post Posted August 4, 2016 Wprowadzili już te dodatkowe opłaty w T-Mobile, czy nie? W BOK-u powiedzieli mi, że nic o tym nie wiedzą, a na stronie jest jak byk, że zmiany mają być na gorsze. Pytam, bo waham się między T-Mobile i Orange Finanse, a nie lubię jak mi ktoś nawija makaron na uszy. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Radoslavko Report post Posted August 22, 2016 Wprowadzili już te dodatkowe opłaty w T-Mobile, czy nie? W BOK-u powiedzieli mi, że nic o tym nie wiedzą, a na stronie jest jak byk, że zmiany mają być na gorsze. Pytam, bo waham się między T-Mobile i Orange Finanse, a nie lubię jak mi ktoś nawija makaron na uszy. Tak, wprowadzili. Dlatego uciekłem z T-Mobile. Share this post Link to post Share on other sites
Alek-klo 0 Report post Posted September 9, 2016 (edited) też przeniosłem się z t-mobile ub do Orange finanse. Wiązało się to oczywiście ze zmianą telefonu, bo dla klientów organge są dodatkowe rabaty heheeheh Edited September 9, 2016 by Alek-klo Share this post Link to post Share on other sites
Guest Bogdan Report post Posted September 12, 2016 też przeniosłem się z t-mobile ub do Orange finanse. Wiązało się to oczywiście ze zmianą telefonu, bo dla klientów organge są dodatkowe rabaty heheeheh Ja przeniosłem się do Orange Finanse z dość prozaicznego powodu. Aplikacja do obsługi konta od T-Mobile powodowała u mnie atak szału. Nie wiem kto to projektował, ale powinien dostać karnego jeżyka designu i użyteczności... Bez rysika nie dawałem rady tego obsługiwać. Porażka na maxa. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Enia Report post Posted September 26, 2016 Orange Finanse na jednej z podstron wprowadziło niedawno porównywarkę.http://www.orangefinanse.pl/konto_osobiste.phtml Share this post Link to post Share on other sites
kowalski19945 0 Report post Posted October 19, 2020 Ja mam i nie widzę żadnych rewelacji. Share this post Link to post Share on other sites