dodbroker1 0 Report post Posted December 3, 2014 Dobry temat choć ta firma to jeden wielki .........? Share this post Link to post Share on other sites
latajacydywan 0 Report post Posted May 10, 2015 raczej omijałbym szerokim łukiem, wiem z doświadczenia Share this post Link to post Share on other sites
Pracownik 0 Report post Posted June 27, 2015 Mam podobnie. Słabo wspominam współpracę z Providentem. Share this post Link to post Share on other sites
mlodybogPol 0 Report post Posted August 4, 2015 Nie wieżcie prowiedentowi!!!!!!!!!!!! Oszukali starszego pana wiek 65lat. Wzioł kredyt 2 grudnia miał 28 dni na zwrot spłacił dzisiaj i musiał dopłacić 400 zł naliczonych kasztów. Jak wie ktoś coś co pomoże temu panu prosze pisać na private.Zgury Dziekuje NIestety na nieświadomych ludziach, a w dodatku starszych zarabiać najłatwiej. Co nie zmienia faktu, że Ci ludzie poczęści są sobie winni. Chyba każdy powinien zorientować się wcześniej, co będzie musiał oddać, pożyczając w/w 2 tys złotych. 20 % to dużo, ale myślę, że mogło być gorzej Share this post Link to post Share on other sites
epozabankowe 0 Report post Posted August 6, 2015 Prowident jak każda tego typu firma popełnia błędy. Oferta nie zawsze może zadowalać ale są ludzie, którzy współpracują z nimi latami, więc to kwestia indywidualna. Share this post Link to post Share on other sites
e-money 0 Report post Posted August 20, 2015 Jak współpracujemy z firma czy jakimś indywiadualnym inwestorem już dłuzszy czas to i oprocentowanie jakby niższe a nawet terminy bardziej elastyczne się stają. Ja już długo współpracuję z indywiadualnymi inwestorami. Share this post Link to post Share on other sites
Guest ffhs Report post Posted September 30, 2016 Nie ufajcie zadnym chwilowym kredytom nawet kwota 1000zl pociagnie was na dno znajdzcie dorywcz prace na olx Share this post Link to post Share on other sites
upieczony 0 Report post Posted December 10, 2016 Nie widze tam nic ciekwego w ofertach... Share this post Link to post Share on other sites
Sylvia 0 Report post Posted December 14, 2016 (edited) Nie ufajcie żadnym chwilowym kredytom nawet kwota 1000zl pociągnie was na dno znajdżcie dorywcza pracę na olx Co do pożyczek na 1000 zł, to nie koniecznie, bo rzeczywiście da się pożyczyć za darmo taką kwotę w kilku firmach bez opłat jak się odda w terminie zwykle 30 lub 60 dni: Np. Np. Vivus: bizneston.pl/viewtopic.php?f=21&t=2621 2500 zł na 30 dni lub Extraportfel bizneston.pl/viewtopic.php?f=21&t=2619 2000 zł na 45 dni albo Ekspres Kasa / Ferratum Bank: bizneston.pl/viewtopic.php?f=21&t=2622 1500 zł na 60 dni. W każdej firmie 1 raz, no tylko trzeba oddać w terminie. Jak nie oddasz to rzeczywiście będzie tak jak mówisz. Faktem jest, że lepiej zarobić niż pożyczać. Edited December 14, 2016 by Sylvia Share this post Link to post Share on other sites
milagros1233 0 Report post Posted August 26, 2019 Ostatnio wygląda na to, że Provident się zmienił i daje już normalne oferty jak Vivus itp. Trochę to zasługa regulacji prawnych, które ostatnimi lata miały miejsce. Share this post Link to post Share on other sites