art 16 Report post Posted October 11, 2012 INVEST-BANK S.A. powstał w 1991 roku. Jest sieciowym bankiem, oferującym pełne spektrum usług bankowych dla Klientów indywidualnych i instytucjonalnych. Jest bankiem uniwersalnym. Proponuje Klientom bankowość tradycyjną, a także dostęp do konta poprzez internet. Z usług Banku można korzystać w 104 Oddziałach, 490 Placówkach Partnerskich oraz w około 750 placówkach Partnerów handlowych, w tym w Punktach Sprzedaży Cyfrowego Polsatu. Nadrzędnym obowiązkiem INVEST-BANK S.A., jako instytucji zaufania publicznego jest dbałość o komfort, zadowolenie i bezpieczeństwo Klientów, którymi zajmuje się organizacja licząca ponad 1100 pracowników w sieci Oddziałów operacyjnych, będącej 19-stą, największą siecią oddziałów detalicznych w Polsce. INVEST-BANK S.A. jest bankiem polskim, z polską strukturą właścicielską, powstałym na kapitale polskim, który nie posiada zależności i powiązań z bankami zagranicznymi. W 2008 roku INVEST-BANK S.A. uzyskał prawo nabycia Przedsiębiorstwa Bankowego Bank Staropolski. Sfinalizował tę operację na początku 2009 roku. INVEST-BANK S.A. jest jednym z podmiotów stowarzyszonych z grupą POLSAT. Bank aktywnie uczestniczy w działaniach o charakterze społecznym, współpracując z Fundacją Polsat od 1996 roku, wspierając jej statutową działalność, a tym samym szczytne cele charytatywne. INVEST-BANK SA należy do Grupy Kapitałowej Podmiotów, których właścicielem jest Zygmunt Solorz-Żak - polskiej grupy medialno-finansowej. Dzięki efektowi synergii podmioty należące do Grupy są w stanie dostarczać swoim Klientom kompleksowe usługi o najwyższej jakości. Źrodło: investbank.pl Co sądzicie o banku Invest Bank? Czy korzystaliście kiedykolwiek z jego usług? Jakie są wasze odczucia? Zapraszam do komentowania. Share this post Link to post Share on other sites
marko800 0 Report post Posted June 13, 2013 Jestem klientem Invest Banku do dwóch lat. uważam, że bank jest tani i dba o swoich klientów. Aktualnie uczestniczę w Programie 5 Plus, przygotowanym przez Invest Bank i sieć Plus. Do końca czerwca Invest Bank przygotował dla nas masę promocji - przy założeniu Invest-Konta Plus można dostać teraz 250 dodatkowych punktów promocyjnych. Dostaje się je w Invest Banku praktycznie za wszystko - otwarcie kont, płacenie kartą itp itd. Potem można wymienić je atrakcyjne nagrody (aktualnie prym wiodą gadżety turystyczne, sezon wakacyjny się zaczął). Ostatnio wziąłem tam Kredyt Plus na 8 tys. złotych - w podziale na 12 rat wychodzi mi niewiele ponad 700 zł miesięcznej raty (akurat na takie warunki było mnie stać). Przy okazji wziąłem udział w konkursie - dokończyłem frazę "nie ma jak w Banku" i czekam na rozstrzygnięcie. Można wygrać smartfony Samsung Galaxy III Mini i iPady. Invest Bank lubi tak dbać o swoich klientów. Często sa jakies promocje i gratisy. Polecam dla każdego, kto się waha Ja jestem mega zadowolony z tego banku. Share this post Link to post Share on other sites