twojkredyt1 0 Report post Posted October 2, 2014 Czy ktoś może podzielić się opinią o KASOMATACH ? Share this post Link to post Share on other sites
Ukredytowani.pl 5 Report post Posted October 5, 2014 Tysiak na 30 dni wychodzi u nich 1329 zł do spłaty. Wiem że RRSO dla chwilówek jest mało wiarygodne bo to tylko miesiąc, ale tutaj wynosi 2728,71%. Weryfikacja na podstawie skanu dowodu + zaświadczenie o zatrudnieniu lub wyciąg bankowy z ostatnich 2 miesięcy. Share this post Link to post Share on other sites
Guest delik Report post Posted October 12, 2014 Najlepszym rozwiązaniem oczywiście jak dla mnie są ofertybezbik.pl/. Share this post Link to post Share on other sites
kredytpolska 0 Report post Posted October 18, 2014 Podobnie jak w innych firmach oferujących chwilówki odsetek Klientów uzyskujących pożyczki jest bardzo niski. Akceptowana jest znikoma ilość wniosów. Share this post Link to post Share on other sites
Monika Wrotka 0 Report post Posted February 27, 2015 Podobnie jak w innych firmach oferujących chwilówki odsetek Klientów uzyskujących pożyczki jest bardzo niski. Akceptowana jest znikoma ilość wniosów. Ponad to aktualnie kasomat zrezygnował z promocji i pogorszył tymsamym swoją ofertę. Share this post Link to post Share on other sites
ZUZANNA 0 Report post Posted January 26, 2016 Na początku było ok, a skończyło się jak zawsze obecnie ofertę maja bardzo słabą Share this post Link to post Share on other sites
e-money 0 Report post Posted February 1, 2016 Nie polecam i nawet nie chodzi o koszty... Share this post Link to post Share on other sites
mroczkowa 1 Report post Posted November 15, 2016 Ja również Share this post Link to post Share on other sites
Kredyty i Pożyczki 24 0 Report post Posted October 19, 2017 również dostał pożyczkę, wszystko jasno i przejrzysto Share this post Link to post Share on other sites