torpeda 1 Report post Posted October 8, 2012 (edited) Witam ja dostałem kredyt ze strony ... dlatego polecam ten serwis pomogę załatwic bezpłatnei kredyt. Edited June 28, 2013 by admin naruszenie regulaminu 1 ThesSween reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Lukasz 39 Report post Posted October 8, 2012 Na jakiej zasadzie ma to niby działać ? Przez co rozumiesz bezpłatne załatwienie kredytu ? Dla mnie to wygląda jakoś podejrzanie... Share this post Link to post Share on other sites
Dona 4 Report post Posted October 9, 2012 Dla mnie to wygląda jakoś podejrzanie... Zgadza się, kto pisze zadłużony przez "rz"? - prośba do admina o korektę tytułu tematu. Poza tym to dział dla filantropów a nie firm pożyczkowych. Share this post Link to post Share on other sites
admin 0 Report post Posted October 11, 2012 kto pisze zadłużony przez "rz" Poprawione Share this post Link to post Share on other sites
adventure 1 Report post Posted December 30, 2012 No właśnie skoro już podjął Pan temat może proszę o jego rozwinięcie. Osobiście również nie chcę mi się wierzyć w taką bezinteresowną pomoc - napewno jest drugie dno:) Jeśli rzeczywiście Pan pomaga to chwała Panu za to ale proszę szczerze napisać co i jak a wtedy napewno będzie więcej chętnych:) Czy jest prowizja czy to Pan dostaje prowizję od banków. Aczkolwiek zupełny brak odpowiedzi z Pana rony raczej nie napawa optymizmem. Mam nadzieję że to nie kolejna ściema dla zdesperowanych ludzi. No ale może nie - może już mój brak zaufania do tego typu instytucji robi swoje. Tak czy siak polecam rozwinąć temat. Powiedział Pan A prosze powiedzieć B:) Bo strona jak wiele innych. Jeśli to jednak ściema mam nadzieję że administratorzy sprawdzają i modyfikują takie rzeczy . Byłoby cudnie gdyby były możliwości usuwania z rynku ludzi którzy niestety niekoniecznie w porządku żerują na innych. Choć jak powtarzam - może się mylę. Ale czuję że niekoniecznie... Share this post Link to post Share on other sites
Guest Gość Report post Posted March 12, 2013 Jedyne sensowne rozwiązanie dla osób zadłużonych - to nie kredyty ale restrukturyzacja długu. Share this post Link to post Share on other sites
DeIntegro 0 Report post Posted May 5, 2013 Przecież gość reklamuje swoją stronę w bankier.pl Share this post Link to post Share on other sites
Jareks 0 Report post Posted August 13, 2013 Dobrze jest zorientować się jak spłacić kredyty w momencie kiedy zaczynają się problemy finansowe, wtedy można jeszcze coś zdziałać, gorzej natomiast jeśli ktoś zbagatelizuje sprawę i będzie czekał a odsetki od nie zapłaconych rat będą rosły. Share this post Link to post Share on other sites
Kimite 0 Report post Posted August 27, 2014 Bezpłatny kredyt. Ciekawe kto taki daje. :-) Share this post Link to post Share on other sites
Kimite 0 Report post Posted August 27, 2014 Dobrze jest zorientować się jak spłacić kredyty w momencie kiedy zaczynają się problemy finansowe, wtedy można jeszcze coś zdziałać, gorzej natomiast jeśli ktoś zbagatelizuje sprawę i będzie czekał a odsetki od nie zapłaconych rat będą rosły. Zgadzam się. Jeśli na te spłatę nie weżmiesz następnej pozyczki. Wtedy to możesz utonąć. Share this post Link to post Share on other sites
Pracownik 0 Report post Posted June 27, 2015 Może nie kredyt ale bezpłatną pożyczkę bez problemu dostniesz w wielu firmach (na 30 albo nawet 45 dni). Tylko warto ją spłacić w terminie bo opłąty za przedłużenie terminu płatności są ogromne (na tym głównie zarabiają). Share this post Link to post Share on other sites
qasanek 0 Report post Posted July 2, 2015 gdyby komuś była potrzebna pożyczka dla zadłużonych to zapraszam pozyczkichwilowkipoznan.pl Share this post Link to post Share on other sites
olkamala 0 Report post Posted August 8, 2015 a czy korzystal ktos z was z pozyczkolandii? ja tam czasem inwestuje pieniadze Share this post Link to post Share on other sites
pozyczkamaxx 1 Report post Posted August 10, 2015 a czy korzystal ktos z was z pozyczkolandii? ja tam czasem inwestuje pieniadze A czy mało już dostałaś postów o tej BEZNADZIEJNEJ formie reklamy? Share this post Link to post Share on other sites
e-money 0 Report post Posted August 21, 2015 Można dyskutować o jakieś konkretnej ofercie/firmie czy portalu ale na argumenty taka forma reklamy raczej nie działa. Ja ze swojej strony moge powiedzieć, ze korzystalem z tego serwisu i nie mam zastrzerzeń tyle, że ja byłem po stronie pożyczkobiorcy. Share this post Link to post Share on other sites
Mastaler 1 Report post Posted September 11, 2015 Szkoda, że wiele osób bazuje na prawdziwych potrzebach ludzi i zamiast pomagać, to samemu próbuje jeszcze na tym zarobić. Share this post Link to post Share on other sites
AntyPISowiec 0 Report post Posted December 19, 2017 Provident tu się kłania. Oni mają świetny marketing . Share this post Link to post Share on other sites
KasiaWalczak 0 Report post Posted January 24, 2018 i w sumie w porownaniu do innych nie az takie drogie Share this post Link to post Share on other sites
Kassim1 0 Report post Posted January 26, 2018 To prawda, jeśli chodzi o porównanie to jest mała różnica. Aczkolwiek wiadomo, że chce się zaoszczędzić. Share this post Link to post Share on other sites