Janko12 7 Report post Posted August 11, 2014 Już wkrótce mają być dostępne kredyty przez bankomat, co o tym sądzicie? Stoisz przed bankomatem masz saldo "0" i wciskasz zielony guzik "Daj pożyczkę" nieżle nie? Źródło: http://www.mebank.pl/20140811141/Aktualno%C5%9Bci/cos-lepszego-niz-pozyczka-na-dowod-kredyt-przez-bankomat.html 1 admin reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Malfoy 20 Report post Posted August 12, 2014 Brzmi nieżle, bank pewnie będzie przydzielał kwotę kredytu na podstawie jemu tylko znanemu scoringowi np. długość prowadzenia ROR w danym banku i wysokość wpływów. Bankomat raczej z BIK się nie połączy:) Share this post Link to post Share on other sites
Finane 0 Report post Posted August 14, 2014 Brzmi nieżle, bank pewnie będzie przydzielał kwotę kredytu na podstawie jemu tylko znanemu scoringowi np. długość prowadzenia ROR w danym banku i wysokość wpływów. Bankomat raczej z BIK się nie połączy:) Masz tam przecież opisane: Jaki minus? Z pewnością szybkość, a raczej jej brak. Idealnie byłoby gdyby klient chciał kredyt i od razu przy bankomacie go dostał. Tak niestety nie jest. Jeśli oferta go zainteresuje, czeka go jeszcze długa droga, aż porozmawia z pracownikiem, podpisze umowę i otrzyma potrzebna mu kwotę kredytu. Zwykła prośba o kontakt. Share this post Link to post Share on other sites
almeli 0 Report post Posted August 16, 2014 Jak dla mnie genialny pomysł. Share this post Link to post Share on other sites
zibiiwo 0 Report post Posted August 24, 2014 Pomysł godny polecania i naśladowania(szybko,chyba bez kolejki,papierków itd.) Share this post Link to post Share on other sites
Kimite 0 Report post Posted November 22, 2014 Idiotyzm. Ale wydaje mi się, że w naszym społeczeństwie raczej to się nie przyjmie. Share this post Link to post Share on other sites
intro 0 Report post Posted November 23, 2014 Pierwszy raz słyszę Share this post Link to post Share on other sites
intro 0 Report post Posted November 23, 2014 Ale podobnie jak Kimite jestem pesymiestycznie nasawiony do pomysłu Share this post Link to post Share on other sites
maras 0 Report post Posted November 23, 2014 Jakoś nie mam do tego przekonania. Jak jest pożyczka to musi być umowa. Share this post Link to post Share on other sites
tunia 3 Report post Posted December 2, 2014 Ja biorę czasem pozyczke przez inetrnet i to chyba na to samo wyjdzie, nie? Umowe doślą póżniej. Share this post Link to post Share on other sites
dodbroker1 0 Report post Posted December 2, 2014 Jak pożyczka to tylko online Share this post Link to post Share on other sites
Dorota 0 Report post Posted June 28, 2016 nie skorzystałabym, póżniej by mnie mężczyżni w czarnych garniturach jeszcze nękali Share this post Link to post Share on other sites
Kolomiratka 0 Report post Posted July 24, 2016 Ktoś się orientuje czy to wogóle zostało wprowadzone? Share this post Link to post Share on other sites
nola 0 Report post Posted February 21, 2017 dziwny pomysł jak dla mnie Share this post Link to post Share on other sites
Zakamarka 0 Report post Posted March 9, 2017 nie mam zaufania do takich pożyczek, jeśli już to wzięłabym w banku bo to zawsze pewniejsze i bezpieczniejsze żródło. Share this post Link to post Share on other sites
jocelyn 0 Report post Posted March 13, 2017 Bałabym się tak brać pożyczkę. Share this post Link to post Share on other sites
kingali 0 Report post Posted March 14, 2017 Ja bym nie skorzystała. Za duże ryzyko jednak. Share this post Link to post Share on other sites
Amy_25 0 Report post Posted March 20, 2017 Nie słyszałam o takim rozwiązaniu, ale nie wiem czy bym z niego skorzystała. Faktycznie, niby jest to sposób na szybsze uzyskanie kredytu, ale ja bym się chyba jednak bała w ten sposób brać kredyt Share this post Link to post Share on other sites
Mendoza 0 Report post Posted March 22, 2017 Powiem szczerze, że ja się boję nawet wypłacać kasę z bankomatów, nie mówiąc już o braniu pożyczek itd. Używam ich tylko w stanie wyższej konieczności. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Doradca Karty Trzynastka Report post Posted March 22, 2017 ...a może rewolucja wśród drogich chwilówek i biurokratycznych banków? Zapraszam na: www.kartatrzynastka.pl Zrozumiale i po ludzku. Nowość w PL Share this post Link to post Share on other sites
Zakamarka 0 Report post Posted March 23, 2017 jak dla mnie to jest to mało przekonująca opcja. Share this post Link to post Share on other sites
Kazik124 0 Report post Posted April 3, 2017 Ciekawa możliwość, ale jakoś jej nie ufam. Share this post Link to post Share on other sites