Bankieria.pl 2 Report post Posted August 11, 2014 Najwyżej oprocentowywane lokaty na rynku - czy są gdzieś wyższe? 1. Meritum bank â dwumiesięczna Lokata na Start z 5,00 % w pakiecie z kontem osobistym 2. HAPPY â 4,75 % na trzy miesięcznej lokacie od Idea banku 3. Lokata mobilna od Millenium banku â 4,5 % na 3 miesiące 4. Lokata na start od Getin online â 4,5 % na 2 miesiące Share this post Link to post Share on other sites
Orsinos 0 Report post Posted September 4, 2014 W Optima Bank BGŻ czy jakoś tak jest 3% chyba przez pierwsze 3 mies. Potem chyba 2,5%, ale to fundusz inwestycyjny z tego co wiem. Ale jedno od drugiego różni się chyba tylko możliwością wyciągnięcia środków w dowolnym momencie osobiście szukam lokaty, która pomięści środki do 20 000 zł i nie trzeba by było zakładać tam konta osobistego, zna może ktoś? Share this post Link to post Share on other sites
alicjam 0 Report post Posted September 11, 2014 Bardzo wysokie te oprocentowania. Ja ostatnio przedłużyłam lokatę naniecałe 3%... Share this post Link to post Share on other sites