Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.
Polityka Prywatności    Jak wyłączyć cookies? AKCEPTUJĘ
Jump to content
Guest Dlugi w Banku

Długi w Banku - gdzie szukać pomocy

Recommended Posts

Guest Dlugi w Banku

Mam długi w Banku a dokładnie to już w kilku bankach nie spłacone kredyty - gdzie szukać pomocy w takiej sytuacji? 

Czy ktoś może mi poradzić w tej sytuacji jaka instytucja mi pomoże wyjśc z takich długów? 

Mam długi w Banku a dokładnie to już w kilku bankach nie spłacone kredyty - gdzie szukać pomocy w takiej sytuacji? 

Czy ktoś może mi poradzić w tej sytuacji jaka instytucja mi pomoże wyjśc z takich długów? 

Firma HIPOPROFIT - szybka i fachowa pomoc w długach bankowych. 

Ja miałem 3 kredyty na 40 000 złotych - pomogli przez co szybko i w dodatkowych kosztów  spłaciłem kredyty  :)

Firma HIPOPROFIT - szybka i fachowa pomoc w długach bankowych.

Tak fajnie już jakiś czas się tam zarejestrowałem miał doradca się ze mną skontaktować i cisza. Ile można czekać ?

To jest .....

szybka i fachowa pomoc

Lot błyskawicy. Hahaha

Najlepiej wciąż kredyt konsolidacyjny, o ile ktoś Ci go udzieli. Niestety, ale biorąc chwilówki, wpadniesz w pętle długów, z której możesz się nie uwolnić bez pomocy znajomych lub rodziny albo pójść na dno razem z nimi.

upadłość konsumencka, to czasem jedyne wyjście, lecz nie każdy "łapie" się na wymagania, lub nie każdy takiej upadłości chce.

warunkiem koniecznym jest posiadanie "kasy" na prawnika, oczywiście można działać samodzielnie, lecz obniża to nasze szanse i to znacznie.

upadłość nie oznacza, że nagle przestaniemy mieć długi, bo do tego daleka droga. 

w pierwszej kolejności sprzedawany jest majątek dłużnika (nieruchomości - nawet jeśli na nich jest czynny i spłacany kredyt hipoteczny, cenne ruchomości jak np samochody)

w drugiej kolejności ustalany jest plan spłaty, na okres 36 miesięcy. ważne, jeśli ktoś jest w sile wieku, pracował za 8 tys netto, a teraz pracuje za 1500zł, to sąd niezbyt pozytywnie przychyli się do takiego delikwenta... zazwyczaj spłaca sie ok 20-30% zadłużenia, reszta jest umarzana. 

znaczy to tyle, że co prawda kończymy "goli", ale przynajmniej bez długów i bez komorników do końca życia.

poczytajcie więcej na mojej stronie IQ Banque

Szanowni Państwo,
Nakaz zapłaty, dług, problem z Komornikiem ?
Pomożemy pozbyć się długów !
Mają Państwo taki problem – Mają Państwo Swoje Prawa ?
Pomoc w upadłości konsumenckiej, również dla osób fizycznych po nowelizacji !
Pomoc Prawna – oddłużamy całą Polskę !
Dyskretnie – Sprawdzimy - Doradzimy - Pomożemy !
Nastąpiła zmiana ustawy dotycząca przedawnienia długu, także ustawa ogłoszenia upadłości dla osób fizycznych może być pomocna !
Naszym atutem jest to, że na każdym etapie Państwa sprawy zaangażowana jest wyspecjalizowana Kadra Adwokatów i Radców Prawnych - specjalizująca się w prawie bankowym, co podnosi jakość - Naszych świadczonych usług !
Stosujemy także, innowacyjny system spłaty kosztów za prowadzenie sprawy !

Zapraszamy Kancelaria Prawna Debt Solutions Sp. z o.o.
Asystent Prawny - Gabriela Nowak

email