Guest Dlugi w Banku Report post Posted August 4, 2014 Mam długi w Banku a dokładnie to już w kilku bankach nie spłacone kredyty - gdzie szukać pomocy w takiej sytuacji? Czy ktoś może mi poradzić w tej sytuacji jaka instytucja mi pomoże wyjśc z takich długów? Share this post Link to post Share on other sites
Roberto 0 Report post Posted August 4, 2014 Mam długi w Banku a dokładnie to już w kilku bankach nie spłacone kredyty - gdzie szukać pomocy w takiej sytuacji? Czy ktoś może mi poradzić w tej sytuacji jaka instytucja mi pomoże wyjśc z takich długów? Firma HIPOPROFIT - szybka i fachowa pomoc w długach bankowych. Ja miałem 3 kredyty na 40 000 złotych - pomogli przez co szybko i w dodatkowych kosztów spłaciłem kredyty Share this post Link to post Share on other sites
ArturKredyty 3 Report post Posted August 7, 2014 napisz na jakim etapie jest to zadłużenie Share this post Link to post Share on other sites
Gazda 0 Report post Posted August 8, 2014 Firma HIPOPROFIT - szybka i fachowa pomoc w długach bankowych. Tak fajnie już jakiś czas się tam zarejestrowałem miał doradca się ze mną skontaktować i cisza. Ile można czekać ? To jest ..... szybka i fachowa pomoc Lot błyskawicy. Hahaha Share this post Link to post Share on other sites
kamilos678 0 Report post Posted February 4, 2015 Dobrym rozwiązaniem może tu być kredyt konsolidacyjny sam takiego szukam od jakiegoś czasu i myśle że to rozwiązanie bedzie najlepsze w twojej sytuacji Share this post Link to post Share on other sites
Majtur 0 Report post Posted March 2, 2015 Kredyt konsolidacyjny to chyba najlepsza opcja, ale pod warunkiem, że będzie to korzystniejsze niż podział naszych kredytów. Share this post Link to post Share on other sites
wantylat0r 0 Report post Posted July 30, 2015 Najlepiej wciąż kredyt konsolidacyjny, o ile ktoś Ci go udzieli. Niestety, ale biorąc chwilówki, wpadniesz w pętle długów, z której możesz się nie uwolnić bez pomocy znajomych lub rodziny albo pójść na dno razem z nimi. Share this post Link to post Share on other sites
Kwiata 0 Report post Posted March 19, 2017 Albo ogłosić upadłość konsumencką Share this post Link to post Share on other sites
gosia iq 0 Report post Posted May 8, 2018 upadłość konsumencka, to czasem jedyne wyjście, lecz nie każdy "łapie" się na wymagania, lub nie każdy takiej upadłości chce. warunkiem koniecznym jest posiadanie "kasy" na prawnika, oczywiście można działać samodzielnie, lecz obniża to nasze szanse i to znacznie. upadłość nie oznacza, że nagle przestaniemy mieć długi, bo do tego daleka droga. w pierwszej kolejności sprzedawany jest majątek dłużnika (nieruchomości - nawet jeśli na nich jest czynny i spłacany kredyt hipoteczny, cenne ruchomości jak np samochody) w drugiej kolejności ustalany jest plan spłaty, na okres 36 miesięcy. ważne, jeśli ktoś jest w sile wieku, pracował za 8 tys netto, a teraz pracuje za 1500zł, to sąd niezbyt pozytywnie przychyli się do takiego delikwenta... zazwyczaj spłaca sie ok 20-30% zadłużenia, reszta jest umarzana. znaczy to tyle, że co prawda kończymy "goli", ale przynajmniej bez długów i bez komorników do końca życia. poczytajcie więcej na mojej stronie IQ Banque Share this post Link to post Share on other sites
Stowarzyszenie 2 Report post Posted November 14, 2018 Szanowni Państwo,Nakaz zapłaty, dług, problem z Komornikiem ?Pomożemy pozbyć się długów !Mają Państwo taki problem – Mają Państwo Swoje Prawa ?Pomoc w upadłości konsumenckiej, również dla osób fizycznych po nowelizacji !Pomoc Prawna – oddłużamy całą Polskę !Dyskretnie – Sprawdzimy - Doradzimy - Pomożemy !Nastąpiła zmiana ustawy dotycząca przedawnienia długu, także ustawa ogłoszenia upadłości dla osób fizycznych może być pomocna !Naszym atutem jest to, że na każdym etapie Państwa sprawy zaangażowana jest wyspecjalizowana Kadra Adwokatów i Radców Prawnych - specjalizująca się w prawie bankowym, co podnosi jakość - Naszych świadczonych usług !Stosujemy także, innowacyjny system spłaty kosztów za prowadzenie sprawy ! Zapraszamy Kancelaria Prawna Debt Solutions Sp. z o.o.Asystent Prawny - Gabriela Nowak email Share this post Link to post Share on other sites