Guest Tomasik Andrzej Report post Posted February 17, 2018 Mam zapytanie mam też bardzo dużo zadurzenia w bankach i komornika jak to mam zrobić żeby ktoś mi pomug bardzo oto proszę o odpis Share this post Link to post Share on other sites
Magdallena 0 Report post Posted February 19, 2018 Wszystko wygląda za dobrze aż cięzko uwieżyć - takie moje osobiste zdanie A co na temat tak zwannych pożyczek na dowód też tak łatwo się ich pozbyć? Share this post Link to post Share on other sites
Pożyczka OKAY 1 Report post Posted March 12, 2018 Wystarczy aby Państwo dobrowolnie dogadali się z wierzycielami i komornikiem. Proszę nam wierzyć, nie jest to trudne. 1 ecpenmamet1982 reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
gosia iq 0 Report post Posted May 9, 2018 to nie jest tak, że ktoś da ci złotą receptę. jeśli masz dochody "na czarno", a do tego niezbyt wysokie, to prawdę mówiąc niewiele zrobisz. aby jakiekolwiek negocjacje z firmami czy bankami były skuteczne, należy pamiętać o tym, kiedy taka spłata ma sens i kiedy takie firmy dadzą wam spokój. jeśli spłacicie koszty windykacji np jednorazowo przy podjęciu negocjacji kiedy wasza comiesięczna spłata pokrywać będzie odsetki od salda zapadłego, tj. 14% w skali roku oprócz tego dobrze, aby ta płatność pokrywała ok 1/36 kapitału przykład, mieliśmy pożyczkę na 3600zł do tego doszło 550 zł kosztów windykacji, to aby mieć choć szansę na dogadanie się, należy: spłacić 550zł za windykację zaoferować płatność miesięczną ok 150zł (ok 42zł odsetek, reszta kapitał) wtedy jest szansa, że taki wierzyciel nie będzie nasyłał komornika. Share this post Link to post Share on other sites
Nhita 0 Report post Posted June 4, 2018 Jeśli mamy kłopot ze spłatą pożyczki pozabankowej, najważniejsze jest podjęcie jak najszybszego kontaktu z pożyczkodawcą. Nie trzeba zaraz wynajmować żadnej firmy, która pomoże nam się dogadać… Takie sprawy można załatwić samodzielnie, o ile nie unikamy telefonów i szukamy rozwiązania od momentu pojawienia się problemu, a dopiero kiedy do naszych drzwi puka komornik. Telefon do pożyczkodawcy i wszystko da się załatwić. Share this post Link to post Share on other sites
mobils 1 Report post Posted June 12, 2018 Czy takie firmy mogą za mnie spłacić moje długi? Share this post Link to post Share on other sites
Stowarzyszenie 2 Report post Posted August 1, 2018 Witam, Masz dług? Masz prawo wiedzieć ! Masz swoje prawa ! Spłacając sprzedany i przedawniony dług - przerywasz bieg przedawnienia, który biegnie od nowa i uznajesz ten dług ! Nie podpisuj ugody bez konsultacji profesjonalnej pomocy prawnej ! Anty-windykacja - Upadłość Konsumencka - Dyskrecja - Pomoc na każdym etapie również sądowym ! Aby policzyć koszty prowadzenia Upadłości – trzeba najpierw dowiedzieć się jaka to jest kwota, ponieważ przy ogłoszeniu upadłości , każdy wierzyciel musi być powiadomiony, ponieważ wiele osób nie wie jak dowiedzieć się o swoim zadłużeniu podaję procedurę, która pozwoli na wejśćie do swojego konta EPU w E - Sądzie Jeśli chcesz wiedzieć jak założyć swoje konto w EPU napisz https://pomocgabi.wixsite.com/odluzanie-pl Share this post Link to post Share on other sites
stasia 0 Report post Posted November 12, 2018 bardzo ciekawe oby tylko dobrze to robili. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Ania Report post Posted January 2, 2019 Potrzebuje pomocy nikt nie chce mi pomóc jestem zdłużona dzwoniłam do różnych osób o pomoc jak chciałam wydłużyć czas do zapłaty to powiedziano mi że jestem taka sama jak inni że wzięłam to teraz płać chociaż tłumaczyłam w jakiej jestem sytuacji przez te telefony listy boję się siedzieć w domu przez to wszystko chodzę do psychologa czy ktoś jest mi w stanie pomóc. Share this post Link to post Share on other sites
Stowarzyszenie 2 Report post Posted January 2, 2019 Pani Anno prosze do mnie napisac na gabiinfo@interia.pl i opisac swoja sytuację Share this post Link to post Share on other sites
Muryjas Grażyna 0 Report post Posted March 18, 2019 Proszę o pomoc w sprawie wyjścia z pętli chwilowek mam stałą pracę i będę w stanie spłacać raty regularne Share this post Link to post Share on other sites
Guest Anna Report post Posted July 14, 2019 Prosze o kontakt w sprawie splaty mojego zadluzenia ..juz nie mam sil ..czy ktokolwiek mi pomoże Share this post Link to post Share on other sites
Ssylwia 0 Report post Posted August 26, 2019 A jakiś numer telefonu do hipoprofit albo namiar z kim można porozmawiać o zadłużeniu Share this post Link to post Share on other sites
bookmajster 0 Report post Posted August 30, 2019 Nie polecam firmy Share this post Link to post Share on other sites
Guest Jarek Report post Posted April 3, 2020 Ja mam komornika i inne długi co zrobic Share this post Link to post Share on other sites
Guest Justyna Report post Posted August 14, 2020 W dniu 2.01.2019 o 20:41, NovaGabi napisał: Pani Anno prosze do mnie napisac na gabiinfo@interia.pl i opisac swoja sytuację Witam mam podobna sytuację do pani Ani czy mogę odezwać się do pani na mejla. Justyna Share this post Link to post Share on other sites
Stowarzyszenie 2 Report post Posted September 30, 2020 W dniu 1.08.2018 o 13:41, NovaGabi napisał: Witam, Masz dług? Masz prawo wiedzieć ! Masz swoje prawa ! Spłacając sprzedany i przedawniony dług - przerywasz bieg przedawnienia, który biegnie od nowa i uznajesz ten dług ! Nie podpisuj ugody bez konsultacji profesjonalnej pomocy prawnej ! Anty-windykacja - Upadłość Konsumencka - Dyskrecja - Pomoc na każdym etapie również sądowym ! Aby policzyć koszty prowadzenia Upadłości – trzeba najpierw dowiedzieć się jaka to jest kwota, ponieważ przy ogłoszeniu upadłości , każdy wierzyciel musi być powiadomiony, ponieważ wiele osób nie wie jak dowiedzieć się o swoim zadłużeniu podaję procedurę, która pozwoli na wejśćie do swojego konta EPU w E - Sądzie Jeśli chcesz wiedzieć jak założyć swoje konto w EPU napisz https://pomocgabi.wixsite.com/odluzanie-pl Dzień dobry, Zacznij żyć z „ czystą kartą” pomagamy zadłużonym. Oddłużanie, pomoc prawna osobom pracującym, uwikłanym w zadłużenia pozabankowe ( w tym parabanki). Wybieramy dogodną dla Państwa opcję po krótkiej konsultacji telefonicznej, Możemy również spłacić Państwa zobowiązania z kapitału własnego (do 100 tys. zł ), a następnie czyścimy bazy BIK oraz kredytujemy klienta w banku. W przypadku zadłużeń, lub braku możliwości uzyskania kredytu skutecznie pomożemy w oddłużeniu, lub upadłości konsumenckiej, także - dla osób fizycznych ! Share this post Link to post Share on other sites
Stowarzyszenie 2 Report post Posted September 30, 2020 W dniu 14.08.2020 o 13:56, Gość Justyna napisał: Witam mam podobna sytuację do pani Ani czy mogę odezwać się do pani na mejla. Justyna Tak zapraszam pomocgabi@gmail.com Share this post Link to post Share on other sites
baleron66 1 Report post Posted October 8, 2020 Kruk lepszy Share this post Link to post Share on other sites
janekcichy 0 Report post Posted October 15, 2020 Bezpłatna pomoc dla osób zadłużonych: - otrzymałeś/aś nakaz zapłaty, wyrok lub pozew o zapłatę i nie wiesz jak się bronić? - w Twojej skrzynce pocztowej pojawił się list od komornika? - nęka Cię firma windykacyjna? Zadzwoń lub napisz do nas! - 514-547-991 lub wiadomość prywatna Share this post Link to post Share on other sites
Guest Bartek Report post Posted November 16, 2020 Witam mam okolo 140000 tys długów nie posiadam żadnej nieruchomości potrzebował bym to wszystko skonsolidować mam chwilowke na 3 tys providenta na 5 i reszta w bankach srednie zarobki około 4 tys netto umowa na czas nieokreślony proszę o kontakt na meila narsilius1@gmail.com z góry dziękuję za pomoc Share this post Link to post Share on other sites
Stowarzyszenie 2 Report post Posted December 18, 2020 Witam napisze do pana emaila pozdrawiam Share this post Link to post Share on other sites
nola 0 Report post Posted June 30, 2022 Skoro jesteśmy przy temacie też warto wiedzieć, że w sytuacji kiedy spłata chwilówek Kielce staje się zbyt dużym obciążeniem to zamiast doprowadzać do zadłużenia lepiej poszukać korzystnej oferty konsolidacyjnej Share this post Link to post Share on other sites