Gazda 0 Report post Posted July 24, 2014 Jestem po rozwodzie i zostałem z długami z poprzedniego związku teraz spłacam i nic mnie nie zostaje na życie. Niektóre kredyty zmuszony zostałem do zaprzestania spłacać bo po prostu nie mam z czego. Moja była żona uciekła z Polski do Niemiec a ja zostałem z długami. Po prostu zostałem oszukany i okradziony a na dodatek mam ojca po operacjach który wymaga rehabilitacji ok. 3000 zł/m-c. Dlatego jestem teraz w wielkich tarapatach obecnie się leczę psychiatrycznie te wszystkie finanse mnie przerastają. Teraz jestem zmuszony PROSIĆ darczyńców o jakąkolwiek pomoc finansową jeżeli jest takowa możliwa. Bardzo Dziękuję Jakubiec 84 1140 2004 0000 3102 5006 9070 Share this post Link to post Share on other sites
Gazda 0 Report post Posted July 30, 2014 Widzę że raczej nie ma na co liczyć. Jest to bardzo przykre Share this post Link to post Share on other sites
Ukredytowani.pl 5 Report post Posted July 30, 2014 @Gazda kilka osób dostało już stąd pomoc finansową jednak jak praktyka pokazuje nie wielu stać na zwrot pieniędzy co jest dość dziwne skoro mają na komputer, smartfona i Internet. Ci ludzie którzy najbardziej potrzebują kasy nigdy nie napiszą tego w Internecie. To troche tak jak z tym portalem rządowym za 50 mln zł dla bezdomnych... Jaki bezdomny będzie siedział na necie i przeglądał oferty? To my normalni ludzie coś tam zarabiający musimy wyjść z pomocą a wystarczy rozejrzeć się dookoła i już wiadomo kto naprawdę potrzebuje pieniędzy. Nie miej mi za złe tych słów ale jesteś mężczyzną, pewnie zdrowym, nie masz na utrzymaniu trójki dzieci dorabiając na pół etatu jako sprzątaczka jak niektóre kobiety więc może po prostu lepiej znależć dodatkową pracę? Share this post Link to post Share on other sites
arleta 1 Report post Posted September 16, 2014 Bardzo mi przykro z powodu zaistniałej sytuacji. Jeśli Panu mogę jakoś pomóc to polecam pożyczkę przez internet na stronie pożyczkolandia.pl . Nie ma się czego bać, ponieważ jest tam zapewniona gwarancja ochrony. Są tam niskie koszta, nie potrzeba zaświadczeń, nie sprawdzają baz dłużników. wystarczy dowód przy rejestracji. Można wziąć dowolną kwotę i oddać w terminie jaki najbardziej nam odpowiada. Share this post Link to post Share on other sites
thunder 0 Report post Posted September 29, 2014 jeśli chodzi o wyjście z sytuacji to również mogę polecić firmę o której mówi poprzednik- ja dzieki pozyczkolandia wyciągnąłem się z chwilówek którze narzucały coraz to większe koszty, teraz mam 1 ratę i po spłacane zobowiązania. Share this post Link to post Share on other sites
zbigniew_toja 0 Report post Posted October 24, 2014 Mam trochę inne zdanie na ten temat. Według mnie nie ma sensu brać kolejnego kredytu, bo to tylko powiększy spiralę zadłużenia. Zamiast tego może spróbować jakoś rozłożyć dług na raty? Da się, sam tak zrobiłem, więc wiem jak wyjść z zadłużenia www.splacdlugi.pl Share this post Link to post Share on other sites
kredytpolska 0 Report post Posted November 12, 2014 @Moderator - zgadzam się z tobą w pełni - nie ma sytuacji bez wyjścia trzeba tylko pomyśleć, ograniczyć wydatki, zawrzeć ugody z bankami i co najważniejsze wziąć się do pracy. Share this post Link to post Share on other sites
Greglistening 0 Report post Posted November 14, 2014 Proszę poczytać, porady na stronie naszedlugi.pl. Poza tym jak ma pan pod opieką osobę niepełnoprawną, można się zwrócić o pomoc do mopsu. A jeśli chodzi o długi, to można je rozłożyć na mniejsze raty, możliwe do spłacenia, inne sposoby sa też wymienione w artykule Share this post Link to post Share on other sites
Guest Stanisław Report post Posted November 18, 2014 Proszę o pomoc. Dziękuję rencista Staszek. Tel. 791048670. Pozdrawiam. Share this post Link to post Share on other sites
Ukredytowani.pl 5 Report post Posted November 20, 2014 @Stanisław - Witaj, najlepiej zarejestruj się i zacznij nowy temat, jeżeli masz z tym problemy opisz tutaj po krótce swoją sytuację rodzinną i materialną na koniec możesz dać nr konta. Pamiętaj proszę, że mówimy i piszemy prawdę. Share this post Link to post Share on other sites
deli 0 Report post Posted May 6, 2016 Można spróbować skorzystać z pomocy www.vertusfinanse.pl i sprawdzić warunki otrzymania kredytu gotówkowego. Share this post Link to post Share on other sites
Concash.pl 1 Report post Posted April 23, 2017 Trzeba rozpisać plan awaryjny i działać. Może własna firma? Share this post Link to post Share on other sites
anastazia 0 Report post Posted August 29, 2022 Jeśli chodzi o kwestię pożyczania kasy ogromna rzesza ludzi ma problemy oddawaniem pieniędzy więc jeśli do tego dojdzie to konsolidacja kredytów pozabankowych Gdańsk pomoże wyjść z opresji Share this post Link to post Share on other sites