Bankieria.pl 2 Report post Posted July 8, 2014 Pojawił się nowy gracz na rynku - Pandamoney - podstawowe zalety oferty poniżej. Czy ktoś z Was korzystał? Jakie są opinie o nowej firmie? Pandamoney.pl: pożycz do 1 800 zł w ciągu kliku minut, pożyczki na okres od 7 do 30 dni, możliwość odroczenia terminu płatności, idealne rozwiązanie na nieprzewidziane wydatki. Share this post Link to post Share on other sites
Mikolin 1 Report post Posted July 14, 2014 Na pewno PanMamoney to jedna z natanszych ofert na tym rynku, więc warto skorzystać z tej oferty. Share this post Link to post Share on other sites
Guest gość Report post Posted July 17, 2014 No fakt dla 500 złotych to najtańsza pożyczka. A na KASIASTO znalazłem ofertę na 1000 złotych pożyczki i do oddania po 3 miesiącach jest 1100 złotych - co sądzciie? Share this post Link to post Share on other sites
Roberto 0 Report post Posted July 18, 2014 No fakt dla 500 złotych to najtańsza pożyczka. A na KASIASTO znalazłem ofertę na 1000 złotych pożyczki i do oddania po 3 miesiącach jest 1100 złotych - co sądzciie? No myślę, że to dobra oferta Share this post Link to post Share on other sites
Guest gipmu Report post Posted July 21, 2014 No fakt dla 500 złotych to najtańsza pożyczka. A na KASIASTO znalazłem ofertę na 1000 złotych pożyczki i do oddania po 3 miesiącach jest 1100 złotych - co sądzciie? Myślę, że ok jak naprawdę to będą wszystkie koszty tej pożyczki. Share this post Link to post Share on other sites
Guest wikingg Report post Posted August 4, 2014 No fakt dla 500 złotych to najtańsza pożyczka. A na KASIASTO znalazłem ofertę na 1000 złotych pożyczki i do oddania po 3 miesiącach jest 1100 złotych - co sądzciie? Ja w tej firmie Pożyczki Kasiasto dostałem bardzo podobną ofertę - polecam Share this post Link to post Share on other sites
Guest kingostan Report post Posted August 13, 2014 Dzięki i poleca - bardzo dobra oferta Share this post Link to post Share on other sites
doradca1000 0 Report post Posted August 13, 2014 KREDYTTAK.PL.TL bez bik do 100000zł zapraszamy Share this post Link to post Share on other sites
rowerms 0 Report post Posted October 17, 2014 Prawda o pożyczkach jest okrutna. wystarczy sprawdzić na tej stronie - forani.pl/pandamoney i wszytko staje się jasne. Przeczytajcie i nie dajcie się ponieść emocjom!! Share this post Link to post Share on other sites
Bankieria.pl 2 Report post Posted October 19, 2014 Emocje nigdy nie były dobrym doradcą, zwłaszcza przy zaciąganiu kredytów chwilówek. Niestety część społeczeństwa, które ma problemy z domowym budżetem - może korzystać z chwilówek, zwłaszcza tych darmowych. Niestety wszytko w granicach rozsądku. Share this post Link to post Share on other sites