Bankieria.pl 2 Report post Posted July 8, 2014 Pojawił się nowy gracz na rynku - Pandamoney - podstawowe zalety oferty poniżej. Czy ktoś z Was korzystał? Jakie są opinie o nowej firmie? Pandamoney.pl: pożycz do 1 800 zł w ciągu kliku minut, pożyczki na okres od 7 do 30 dni, możliwość odroczenia terminu płatności, idealne rozwiązanie na nieprzewidziane wydatki. Share this post Link to post Share on other sites
Mikolin 1 Report post Posted July 14, 2014 Na pewno PanMamoney to jedna z natanszych ofert na tym rynku, więc warto skorzystać z tej oferty. Share this post Link to post Share on other sites
Guest gość Report post Posted July 17, 2014 No fakt dla 500 złotych to najtańsza pożyczka. A na KASIASTO znalazłem ofertę na 1000 złotych pożyczki i do oddania po 3 miesiącach jest 1100 złotych - co sądzciie? Share this post Link to post Share on other sites
Roberto 0 Report post Posted July 18, 2014 On 7/17/2014 at 7:08 AM, gość said: No fakt dla 500 złotych to najtańsza pożyczka. A na KASIASTO znalazłem ofertę na 1000 złotych pożyczki i do oddania po 3 miesiącach jest 1100 złotych - co sądzciie? No myślę, że to dobra oferta Share this post Link to post Share on other sites
Guest gipmu Report post Posted July 21, 2014 On 7/17/2014 at 7:08 AM, gość said: No fakt dla 500 złotych to najtańsza pożyczka. A na KASIASTO znalazłem ofertę na 1000 złotych pożyczki i do oddania po 3 miesiącach jest 1100 złotych - co sądzciie? Myślę, że ok jak naprawdę to będą wszystkie koszty tej pożyczki. Share this post Link to post Share on other sites
Guest wikingg Report post Posted August 4, 2014 On 7/17/2014 at 7:08 AM, gość said: No fakt dla 500 złotych to najtańsza pożyczka. A na KASIASTO znalazłem ofertę na 1000 złotych pożyczki i do oddania po 3 miesiącach jest 1100 złotych - co sądzciie? Ja w tej firmie Pożyczki Kasiasto dostałem bardzo podobną ofertę - polecam Share this post Link to post Share on other sites
Guest kingostan Report post Posted August 13, 2014 Dzięki i poleca - bardzo dobra oferta Share this post Link to post Share on other sites
doradca1000 0 Report post Posted August 13, 2014 KREDYTTAK.PL.TL bez bik do 100000zł zapraszamy Share this post Link to post Share on other sites
rowerms 0 Report post Posted October 17, 2014 Prawda o pożyczkach jest okrutna. wystarczy sprawdzić na tej stronie - forani.pl/pandamoney i wszytko staje się jasne. Przeczytajcie i nie dajcie się ponieść emocjom!! Share this post Link to post Share on other sites
Bankieria.pl 2 Report post Posted October 19, 2014 Emocje nigdy nie były dobrym doradcą, zwłaszcza przy zaciąganiu kredytów chwilówek. Niestety część społeczeństwa, które ma problemy z domowym budżetem - może korzystać z chwilówek, zwłaszcza tych darmowych. Niestety wszytko w granicach rozsądku. Share this post Link to post Share on other sites