Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.
Polityka Prywatności    Jak wyłączyć cookies? AKCEPTUJĘ
Jump to content
Sign in to follow this  
KubaWariat

Jakie automaty wybrać na spokojną grę na start

Recommended Posts

Cześć wszystkim. Dopiero co założyłem konto i po wejściu do lobby gier poczułem się lekko zagubiony. Jest tam ogromna liczba tytułów, od klasycznych owocówek po automaty z tysiącami linii i zakupem bonusów. Mam skromny budżet i chcę po prostu spokojnie pograć przez dłuższy czas. Jakie automaty polecacie początkującemu, żeby nie stracić całego depozytu w dziesięć minut?

Cześć! Przy tak bogatym katalogu gier bardzo łatwo o błąd polegający na odpaleniu automatu o ekstremalnej zmienności, który potrafi wyzerować mały budżet w kilkadziesiąt sekund. Wybierając gry online w Twindor, początkujący gracze powinni przede wszystkim kierować się dwoma parametrami technicznymi: wskaźnikiem RTP oraz poziomem zmienności. Dla kogoś, kto chce długiej i spokojnej zabawy, idealnym wyborem będą tradycyjne automaty o niskiej lub ewentualnie średniej zmienności oraz stopie zwrotu powyżej dziewięćdziesięciu sześciu procent. Doskonałym przykładem są klasyczne sloty owocowe z prostą mechaniką pięciu linii wygrywających lub znane i lubiane hity w stylu Starburst. Tego typu gry wypłacają mniejsze kwoty, ale robią to bardzo regularnie, co skutecznie chroni twój stan konta przed nagłymi spadkami. Dodatkowo kategorycznie odradzam na początku korzystanie z opcji zakupu rundy bonusowej, ponieważ kosztuje ona zazwyczaj stokrotność stawki podstawowej i przy skromnym kapitale jest to najprostsza droga do szybkiego zakończenia wieczornej zabawy. Ustaw sobie minimalną stawkę na poziomie kilkudziesięciu groszy i ciesz się płynną rozgrywką.