abigail75 0 Report post Posted 19 hours ago Cześć! Planuję kupić quada, którego będę używał głównie rekreacyjnie, ale czasem również przy pracach na działce. Zależy mi na napędzie 4x4, wygodnej jeździe i sensownym spalaniu. Nie mam jeszcze dużego doświadczenia, więc nie chcę od razu kupować bardzo mocnej maszyny. Budżet to około 30–35 tys. zł. Jakie modele warto wziąć pod uwagę? Share this post Link to post Share on other sites
asia57 0 Report post Posted 19 hours ago Przy takim zastosowaniu warto szukać czegoś uniwersalnego, co poradzi sobie zarówno na leśnych trasach, jak i podczas prostych prac. Ciekawą opcją jest Quad LONCIN XWolf 550L - https://atvdealers.pl/shop/quady/loncin-xwolf-550l/. Ma pojemność, która powinna wystarczyć do rekreacyjnej jazdy, a jednocześnie daje trochę zapasu przy trudniejszym terenie. Przed zakupem sprawdziłbym przede wszystkim dostępność części, serwis oraz opinie osób, które zrobiły już na tym modelu większy przebieg. Share this post Link to post Share on other sites