Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.
Polityka Prywatności    Jak wyłączyć cookies? AKCEPTUJĘ
Jump to content
Sign in to follow this  
abigail75

Jaki quad sprawdzi się na działce i w terenie?

Recommended Posts

Cześć! Planuję kupić quada, którego będę używał głównie rekreacyjnie, ale czasem również przy pracach na działce. Zależy mi na napędzie 4x4, wygodnej jeździe i sensownym spalaniu. Nie mam jeszcze dużego doświadczenia, więc nie chcę od razu kupować bardzo mocnej maszyny. Budżet to około 30–35 tys. zł. Jakie modele warto wziąć pod uwagę?

Przy takim zastosowaniu warto szukać czegoś uniwersalnego, co poradzi sobie zarówno na leśnych trasach, jak i podczas prostych prac. Ciekawą opcją jest Quad LONCIN XWolf 550L - https://atvdealers.pl/shop/quady/loncin-xwolf-550l/. Ma pojemność, która powinna wystarczyć do rekreacyjnej jazdy, a jednocześnie daje trochę zapasu przy trudniejszym terenie. Przed zakupem sprawdziłbym przede wszystkim dostępność części, serwis oraz opinie osób, które zrobiły już na tym modelu większy przebieg.