Guest Monika GLAZ Report post Posted June 20, 2014 Potrzebuje pożyczki prywatnej na około 15 000 złotych - gdzie dostanę taką pożyczkę? Czy ktoś może mi polecić jakiś portal gdzie można dostać ją na niskie %??? Share this post Link to post Share on other sites
Roberto 0 Report post Posted June 20, 2014 Może tutaj: http://www.polskiepozyczki.com.pl/ - czytałem na innym forum, że mają tutaj nie tylko pozyczki bez bik ale i na wysokie kwoty. jedyne co to koszt rozmowy trochę wysoki ale jak się przygotuje wymagane dokumenty przed rozmową to w kilkunastu złotych się idzie zmieścić. Share this post Link to post Share on other sites
Guest hinczyszka Report post Posted June 20, 2014 Może na KOKOSIE ??? Tam macie sporo pożyczek od prywatnych inwestorów ale co do ich warunków to nie wiem bo nigdy z nich jeszcze nie korzystałam więc wam za bardzo w tym nie pomogę. Share this post Link to post Share on other sites
Guest ullaa Report post Posted June 20, 2014 Te polskie-pozyczki - ich oferta wygląda dosyć atrakcyjnie ale czy ktoś tam korzystał z pożyczki? Share this post Link to post Share on other sites
Roberto 0 Report post Posted June 20, 2014 Tutaj macie kilka opinii na ich temat : http://kredythipotecznyforum.pl/forum/pozyczki-bez-bik-opinie/opinie-o-pozyczkach-w-abis-koszty-i-opinie-klientow/ ogólnie to nie widziałem, żeby ktoś narzekał - jedynie co to koszty rozmowy telefonicznej są troche wysokie ale piszą, że jak przygotuje się wymagane dokumenty przed rozmową to jest sporo taniej i szybciej, Share this post Link to post Share on other sites
Guest Werkaaa Report post Posted June 20, 2014 Te polskie-pozyczki - ich oferta wygląda dosyć atrakcyjnie ale czy ktoś tam korzystał z pożyczki? No jak widać sporo osób pozytywnie na ich temat pisze. A czy faktycznie tam nie sprawdzają w BIK . Co do Kokosa to chciałem tam raz pożyczyć prywatnie pieniądze - dokładnie 400 złotych ale to co mi tam zaoponowali to jakaś masakra - warunki jeszcze gorsze niż w Providencie. Share this post Link to post Share on other sites
Guest kingoo Report post Posted June 23, 2014 No z tego co widzę to nareszcie firma ta zaczęła słuchać klientów bo kiedyś było, że cięzko było tam ofertę pożyczki dostać, były jakieś weryfikacje itd - a teraz widać, ,że coraz więcej pozytywnych opinii. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Alinaaa Report post Posted June 23, 2014 No z tego co widzę to nareszcie firma ta zaczęła słuchać klientów bo kiedyś było, że cięzko było tam ofertę pożyczki dostać, były jakieś weryfikacje itd - a teraz widać, ,że coraz więcej pozytywnych opinii. A co dokładnie tam u nich było? jakaś grubsza afera? bo ja nie znalazłam żadnych negatywnych opinii o tej firmie i nie wiem o co chodzi a kuszą tanią ofertą... tak więc? Share this post Link to post Share on other sites
Guest kingoo Report post Posted June 23, 2014 Nie no mieli jakiś komplikowany proces weryfikacji inwestorów czy coś takiego i przez to masa ludzie złożyła wnioski i długo czekała na pożyczkę - ale teraz to idzie płynnie. Podobno średni czas oczekiwania na ofertę pożyczki to około 2 dni. Coraz większe zainteresowanie jest tą firmą więc i pewnie okres czekania się skróci. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Bystrzak Report post Posted June 23, 2014 Wysłałem wniosek i pod 15 minutach pozytywna odpowiedż - pożyczka do 25 000 złotych na 4 lata - do mnie doszła taka oferta - w innych firmach pożyczkowych nie dsotałem ani tak wysokie pożyczki ani możliwości spłaty jej przez taki okres - warto zajrzeć do nich Share this post Link to post Share on other sites
Guest maciej Report post Posted June 23, 2014 ja już spłaciłem pożyczkę tutaj - polecam Share this post Link to post Share on other sites
Guest kukus Report post Posted June 23, 2014 Ja polecam sprawdzić na stronie KUKUS.PL - tutaj macie kalkulator wszystkich pożyczek - łatwo sprawdzicie gdzie dostaniecie pożyczkę, której potrzebujecie Share this post Link to post Share on other sites
Guest rybniko Report post Posted June 23, 2014 A w tej polskiepozyczki.com.pl można pożyczyć takie małe kwoty chwilówki do 600 złotych na przykład? jak tam wyglądają takie pożyczki? Share this post Link to post Share on other sites
Roberto 0 Report post Posted June 24, 2014 A w tej polskiepozyczki.com.pl można pożyczyć takie małe kwoty chwilówki do 600 złotych na przykład? jak tam wyglądają takie pożyczki? Z tego co pisza ludzie na forach to tak, takie małe kwoty także można dostać. A najlepiej to zapytać poprzez wysłanie wniosku o pożyczkę. Share this post Link to post Share on other sites
Guest witekkrk Report post Posted June 24, 2014 Polecam - dostałem pożyczkę na 4000 złotych - do spłaty jedyne 4400 złotych za 6 miesięcy - super oferta. Share this post Link to post Share on other sites
walker 0 Report post Posted July 5, 2014 Zobacz na nowym portalu pozyczkolandia.pl - ostatnio wiele osób pozytywnie go ocenia. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Kuba Report post Posted August 4, 2014 Na pożyczkolandii inwestuję i fajnie nawet mi to wychodzi :-) Share this post Link to post Share on other sites
Guest Marek Report post Posted August 5, 2014 cena za minutę połączenia 4,92 zł z Vat Zakrawa na zwykłe oszustwo - wyłudzanie pieniędzy przez "infolinię" Share this post Link to post Share on other sites
doradca1000 0 Report post Posted August 16, 2014 KREDYTTAK.PL.TL bez bik do 100000zł zapraszamy masz pytania pisz poli1@ op.pl Share this post Link to post Share on other sites
Guest Iga Kontrasta Report post Posted December 5, 2014 Oferujemy:Kredyty, pożyczki, chwilówki, doradca kredytowy, doradztwo finansowe,bankowość inwestycyjna, bankowość korporacyjna, usługi kredytowe,kredyty hipoteczne, Bony i obligacje skarbowe, Obligacje korporacyjneFinansowanie inwestycji Finansowanie firm Finansowanie dla FirmFinansowanie działalności gospodarczej Finansowanie firm Finansowaniesamochodu leasing, kredyt hipoteczny, kredyt gotówkowy, kredytsamochodowy, kredyt konsolidacyjny, kredyty inwestycyjne dla firm,ubezpieczenia, bez zaświadczeń.Skontaktuj się z nami: 534 810 900Iga Kontrasta Share this post Link to post Share on other sites
AppleCredit.pl 0 Report post Posted April 12, 2015 Polecamy również altenatywę dla drogich chwilówek: www.AppleCredit.pl Share this post Link to post Share on other sites
Zakramini.pl 0 Report post Posted April 15, 2015 Serdecznie zapraszamy na nasze serwisy pozabankowe - społecznościowe: www.Zakra.pl oraz krótkoterminowe finansowanie na: www.Zakramini.pl Share this post Link to post Share on other sites
EwelinaW 0 Report post Posted June 23, 2015 Potrzebuje pożyczki - gdzie dostanę taką pożyczkę? Czy ktoś może mi polecić jakiś portal gdzie można dostać ją na niskie %??? Teraz firm i instytucji, które udzielają szybkich pożyczek gotówkowych tzw. chwilówek jest mnóstwo. Z jednej strony to dobrze, bo mamy duży wybór, ale z drugiej strony musimy być bardzo czujni i wybierać tylko te bezpieczne, by pożyczka nie była tylko dla nas uciążliwym zobowiązaniem, a szansą na pokrycie nieoczekiwanych wydatków. Tutaj kilka ważnych informacji odnośnie umów pożyczkowych - https://www.mini-credit.pl/umowa-pozyczkowa-na-co-zwracac-uwage. Myślę, że warto się z nimi zapoznać. Share this post Link to post Share on other sites
Pracownik 0 Report post Posted June 27, 2015 Ciężko będzie. Pożyczki prywatne to jedne z natrudniejszych pożyczek w ogóle. Powodzenia! Share this post Link to post Share on other sites
Guest Adrian Bayford Report post Posted December 20, 2018 Hello Do you need a loan? We offer loans and financial services of all kinds. Our loans are both long and short, with favorable interest rates. We offer 2% interest rate loans, please contact us for more information via (adribay0008@gmail.com) Share this post Link to post Share on other sites