JuliaMaj 0 Report post Posted April 15, 2014 Znacie jakiegoś dobrego doradcę kredytowego jeśli chodzi o kredyty hipoteczne ? Myślę nad zaciągnięciem takiego kredytu jednak chciałabym dowiedzieć się wszystkiego co najważniejsze ponieważ nie jest to decyzja którą podejmuje się od tak. Share this post Link to post Share on other sites
drogadowlasnegom 0 Report post Posted May 18, 2014 Myślę, że bez podania miejscowości to ciężko będzie pomóc. Share this post Link to post Share on other sites
Koma 0 Report post Posted June 20, 2014 Zajrzyj na ten blog: najnizszeraty.pl/artykuly Tam są najważniejsze informacje dotyczące zaciągania kredytó hipotecznych, na co zwrócić uwagę, jak zwiększyć zdolność kredytową, czy naprawdę potrzebujesz dopłta itp. Share this post Link to post Share on other sites
pomocwkredycie 0 Report post Posted June 22, 2014 Znacie jakiegoś dobrego doradcę kredytowego jeśli chodzi o kredyty hipoteczne ? Myślę nad zaciągnięciem takiego kredytu jednak chciałabym dowiedzieć się wszystkiego co najważniejsze ponieważ nie jest to decyzja którą podejmuje się od tak. Nie trzeba nigdzie szukać, tu na forum również możesz otrzymać pomoc, czy też samą ofertę kredytu. Uzupełni schemat a pomogę lub też doradzę. Wysokość kredytu. Wartość nieruchomości / wkład własny. Rynek pierwotny/rynek wtórny. p Rodzaj nieruchomości. Metraż nieruchomości. ~ Lokalizacja nieruchomości (np. województwo lub miasto). Stan zaawansowania inwestycji. Waluta kredytu. Pożądana długość okresu kredytowania. Łączna liczba osób w gospodarstwie domowym. Łączny miesięczny dochód netto na rodzinę 3mc/6mc. Źródło uzyskiwania dochodów Umowa o pracę / Kontrakt Od kiedy pracujemy u obecnego pracodawcy Okres trwania umowy w tył/okres trwania umowy w przód Branża/stanowisko Wiek kredytobiorcy / kredytobiorców Aktualne obciążenia kredytowe Historia w BIK --- Czy były brane wcześniej lub obecnie kredyty ?. Jeśli tak to kiedy to było i czy było dobrze obsługiwane?. Stan Cywilny Z poważaniem Grzegorz Klimczak Doradca Finansowy/Pośrednik Kredytowy Broker i Dealer Samochodowy tel. 790382868/506203558 Sieć Lycamobile tel. +48 729460172 e-mail:grzegorz.klimczak@o2.pl skype: grzegorz.klimczak gg: 1752886 www.kredyty-zagranica.pl Share this post Link to post Share on other sites
Darek81 0 Report post Posted July 3, 2014 Według mnie oprocentowaie. Share this post Link to post Share on other sites
ewelinka.k 0 Report post Posted August 28, 2014 Chyba zdolność no nie? Jak długo jest się na umowie o pracę i jakie dochody brutto wykazujemy. Tak myślę Share this post Link to post Share on other sites
load 0 Report post Posted November 17, 2014 Dla jednych priorytetem jest to, żeby kredyt hipoteczny miał niską marżę, a co za tym idzie także niskie oprocentowanie. Inni z kolei zadowolą się wyższą marżą, byleby tylko na wstępie nie musieli zapłacić słonej prowizji. Jeszcze inni zwracają największą uwagę na możliwość łatwego nadpłacania bez dodatkowych opłat prowizyjnych. W sumie, dla każdego nieco inne kwestie są najważniejsze. Moim zdaniem powinno się zwracać największa uwagę na sumaryczne koszty kredytu hipotecznego - czyli na to, ile w sumie się odda bankowi przy pożyczeniu określonej kwoty.I to powinno być kluczowym kryterium pryz porównaniu kredytów hipotecznych. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Gość Report post Posted November 26, 2014 Szukasz taniego kredytu hipotecznego?Ta oferta skierowana jest właśnie dla Ciebie. Sam wybierasz i decydujesz kredyt zniższą marża czy kredyt bez prowizji. Kredyt dostosowany do Twoich potrzeb. Wejdż na stronę i sam sprawdż:przedstawiciel24.eu Share this post Link to post Share on other sites
mmkaj 0 Report post Posted November 30, 2014 Jeżeli sprawa jest jeszcze aktualna, to dopytaj o konretne oferty na tym forum kredytowym http://www.forum-kredytowe.pl/f125/ Tam śród użytkowników masz też bankierów i doradców finansowych, więc kto jak kto, ale oni siedzą w temacie jak nikt inny. Poza tym nie jest to przecież informacja wiążąca i tak to należy traktować.Piszę o tym, bo szukanie najelpszej oferty na własną rękę na stronach banków jest stratą czasu - trudno dogrzebać się do aktualnie najlepszej opcji. Share this post Link to post Share on other sites
dannala 0 Report post Posted January 29, 2015 Dla mnie w tej chwili najważniejsze byłoby to aby rata kredytowa nie przerosła moich możliwości, nie zmieniała się zbyt często, a całkowita kwota do spłaty nie była przesadnie wysoka. Myślę, że moje oczekiwania nie są zbyt wygórowane. Share this post Link to post Share on other sites
Bankieria.pl 2 Report post Posted January 31, 2015 Możesz skorzystać z rankingów publikowanych przez liczące się portale finansowe lub samemu wyszukać poprzez kalkulatory kredytowe. Dobry doradca z akcentem na niezależny będzie jednak niezastąpiony. Pamiętaj też o zasadzie, że warto korzystać z polecenia - jeśli ktoś ze znajomych korzystał z usług dobrego doradcy, warto się tym zainteresować. Share this post Link to post Share on other sites
Maklein 0 Report post Posted November 21, 2017 Witaj przy kredycie hipotecznym oczywiście najważniejsza jest zdolność kredytowa ale również wkład własny ponieważ od niego zależy jaka będzie wysokość rat oraz na ile lat taki kredyt będzie można zaciągnąć. Warto sobie poczytać wkład własny pytania i odpowiedzi . Share this post Link to post Share on other sites