Julka Krzeptoń 0 Report post Posted April 8, 2014 Mam za inwestowania kilkanaście tysięcy złotych (tak na początek) jaki fundusz inwestycyjny polecacie? Zależy mi na tym aby był mało bądż średnio ryzykowny. Share this post Link to post Share on other sites
Wiktor 0 Report post Posted April 9, 2014 Mam za inwestowania kilkanaście tysięcy złotych (tak na początek) jaki fundusz inwestycyjny polecacie? Zależy mi na tym aby był mało bądż średnio ryzykowny. Na polskim rynku inwestycyjnym nie brakuje funduszy mało bądż średnio ryzykownych, dlatego warto bardzo dobrze przemyśleć decyzję o zainwestowaniu swoich oszczędności. Myślę, że warto zwrócić uwagę na BPH Subfundusz Selektywny. Subfundusz swoje działania opiera na inwestowaniu w polskie i zagraniczne spółki, które w ocenie zarządzających mają najlepsze perspektywy na przyszłość. Warto zaznaczyć, że subfundusz charakteryzuje się wysokimi stopami zwrotu po roku, dwóch i pięciu latach â np. stopa zwrotu po dwóch latach wynosi +28,04% (żródło: http://www.bphtfi.pl/klienci-indywidualni/fundusze-inwestycyjne/fio/bph-selektywny/) Share this post Link to post Share on other sites
Dawid31 0 Report post Posted May 16, 2014 Moim zdaniem fundusz z poprzedniego postu to dobry wybór. Share this post Link to post Share on other sites
kreda 0 Report post Posted June 25, 2014 Fajna sprawa sprawdz ten co kolega podał wyżej! Share this post Link to post Share on other sites
bolek321 0 Report post Posted June 26, 2014 popieram ja w to wszedłem i nie żałuje Share this post Link to post Share on other sites