anastazia 0 Report post Posted December 31, 2025 zostałam poproszona o pomoc w organizacji jednodniowej wycieczki dla klasy mojego syna (druga podstawówki, 25 dzieci) i rozważam różne opcje. Czy atrakcje dla dzieci Poznań malta to dobre miejsce dla takiej grupy i czy są jakieś specjalne oferty dla szkół. Macie jakieś doświadczenia z organizacją podobnych wyjazdów - na co zwrócić uwagę i ile opiekunów powinno przypadać na taką grupę? Share this post Link to post Share on other sites
adam1827 0 Report post Posted March 1 Zdecydowanie polecam Wam sprawdzić stronę, na której znajdziecie ofertę biura podróży Pafos - Wycieczki po Cyprze z Pafos , które organizuje kompleksowe wycieczki po Cyprze. Wycieczki z Pafos to doskonały sposób, by poznać Cypr poza hotelowym kurortem. Share this post Link to post Share on other sites
kredyt123 0 Report post Posted yesterday at 03:20 PM A wiecie co? Jak myślałam o organizacji wycieczki dla klasy mojego syna, to przyszło mi do głowy, że można by rozważyć coś więcej niż tylko te standardowe atrakcje. Znalazłam stronę, na której są różne propozycje wyjazdów. Mówię tu o białystok kruszyniany odległość. Spoko opcja, żeby dzieciaki mogły zobaczyć coś nowego i interesującego. Czy ktoś z Was miał doświadczenia z takimi wyjazdami? Na co zwrócić uwagę przy planowaniu takiej wyprawy? Share this post Link to post Share on other sites
udach 0 Report post Posted 3 hours ago Ile opiekunów potrzeba na 30 dzieci? Share this post Link to post Share on other sites