Fioki41 0 Report post Posted February 26, 2014 Chce założyć wirtualne biuro warszawa . Jak mam się za to zabrać? Chcę zlecić to firmie E-pok. Prowadzą już moją księgowość online. Jakie macie zdanie na temat biur wirtualnych? Share this post Link to post Share on other sites
Pankracy 0 Report post Posted February 26, 2014 Weż nie spamuj, chcesz założyc biuro pytasz sie jak i podajesz linka do strony która takie biura otwiera... I zdanie na temat biur wirtualnych pewnie najmniej cię interesuje:). Moje zdanie o nich jest takie jak o spamowaniu w postach - bezużyteczne dla osób budujących markę. Share this post Link to post Share on other sites
Mzyk 0 Report post Posted April 11, 2014 haha ale pojechał... moim zdaniem biura wirutalnie nie są wcale takie złe, bo np jak firma prowadzi działalność z jakiejść małej miejscowości, to przenosząc się na biuro wirutalne np do wojewódzkiego miasta, zyskuje w oczach kontrahentów, tak miała moja poprzednia firma, w której pracowałem i wiem, że ludzie zwracają uwagę, skąd jest firma, szczególnie gdy jest nowa, mała, nieznana. Share this post Link to post Share on other sites
kreda 0 Report post Posted June 25, 2014 A jak działa takie biuro? Share this post Link to post Share on other sites
intro 0 Report post Posted November 23, 2014 Zastanawiam się, jak takie wirtualne biuro właściwie działa... Share this post Link to post Share on other sites
mmkaj 0 Report post Posted November 27, 2014 Jaki problem - założyć i już. Share this post Link to post Share on other sites
alidiana 0 Report post Posted February 27, 2017 Nie wiem za dużo o firmie epok ale ja wszystkie swoje rzeczy z księgowością zleciłem firmie https://www.tmf-group.com/pl-pl/services/companies/accounting-tax/ Decydując się na korzystanie z ich usług, przedsiębiorstwa o różnej wielkości uzyskują pomoc, niezależnie od tego, czy działają na swoim rodzimym rynku, rozszerzają działalność w nowym kraju, czy też potrzebują wsparcia, aby usprawnić swoją działalność operacyjną. Share this post Link to post Share on other sites
jocelyn 0 Report post Posted March 11, 2017 Ja też jestem ciekawa na jakiej zasadzie działają takie biura. Share this post Link to post Share on other sites