Guest ewelina Report post Posted February 23, 2014 (edited) Witam Serdecznie. Ja proponuje karte kredytowa sama sprawdziłam i faktycznie nie potrzeba zadnych dokumentów potwierdzajacych dochody .Proponuje ludziom w potrzebie oferte banku Link pod spodem .. karta kredytowa z limitem min 1100 zł bez zaswiadczen o dochodach . Przez link wypełnią Państwo wniosek , nastepnie dzwonia aby upewnic sie ze jestesmy zainteresowani oraz pytaja o zarobki itp... w rozmowie telefonicznej odrazu mówia czy dostaniemy limit kredytowy i na jaka kwote a nastepnie wysyłaja kuriera z umowa . Po podpisaniu umowy i daniu ksero dowodu osobistego czekamy tylko na karte kredytowa. W razie braku pracy mozna na rok zamrozic spłate karty całkowicie za darmo bez dodatkowych odsetek. Naprawde polecam ja równiez posiadam karte i jestem zadowolona.[...] Edited February 24, 2014 by admin Proszę nie linkować do PP Share this post Link to post Share on other sites
Guest Andrzej Report post Posted July 7, 2015 Na jaką stronę trzeba wejść Share this post Link to post Share on other sites
Sylvia 0 Report post Posted July 12, 2016 (edited) No ale jaka karta w jakim banku? Edited July 12, 2016 by Sylvia Share this post Link to post Share on other sites
Kasia 0 Report post Posted April 13, 2017 W żadnym banku nie otrzymacie karty kredytowej, jeżeli nie macie dochodów. Nie bądżcie naiwni. Share this post Link to post Share on other sites
pozyczkasa.pl 0 Report post Posted April 21, 2017 jest to nawet niezgodne z prawem. Aby dostać kredyt musimy mieć zarobki. Share this post Link to post Share on other sites
Kamila2020 0 Report post Posted July 7, 2020 Poprzebuje pomocy finansowej Share this post Link to post Share on other sites