Michal 0 Report post Posted February 17, 2014 Poszukuje pozyczki w wysokości 2500 zl. Znalazlem oferte na Pozyczka Filemon ale nadal nie mam decyzji w tej sprawie a wnioskowałem w sobote. Ktos już korzystal z ich ofert? Maja podobne jak inni ale jest tez kilka nowych z którymi spotykam się pierwszy raz. Pozdrawiam. Share this post Link to post Share on other sites
mariusz-matusik 0 Report post Posted February 17, 2014 niestety nie, pierwszy raz słyszę. Ostatnio dużo firm oferujących tzw chwilówki pojawia się na rynku - widać ze jest ogromne zapotrzebowanie na takie produkty Share this post Link to post Share on other sites
Finane 0 Report post Posted February 18, 2014 Nie ma takiej pożyczki w Google. Share this post Link to post Share on other sites
Michal 0 Report post Posted March 7, 2014 Ale ja mowilem o pozyczce Filemon nie filarium. Jak ja ja wpisuje w gogle to jest na samej gorze wiec nie wiem jak pan wpisuje. Share this post Link to post Share on other sites
Licillerons74 0 Report post Posted March 11, 2014 tez tak wpisałęm i mam.. Share this post Link to post Share on other sites
Michal 0 Report post Posted March 16, 2014 No wlasnie.Chyba ze niektórzy nie potrafią korzystać z gogle....... Pozdrawiam Panie Finane czy jak.... Share this post Link to post Share on other sites
Ewka 0 Report post Posted March 19, 2014 No ja wpisałam i znalazła ta pozyczke Filemon bez problemu.I dobrze bo wnioskowałam na kilka ofert z ich strony i dostałam same pozytywne weryfikacje wiec teraztylko czekam na pieniądze.A trochę się balam bo nigdy nie korzystałam z pozyczek ktroe sa przez internet. Share this post Link to post Share on other sites
Marta 0 Report post Posted March 27, 2014 Pozyczka Filemon jest dobra oferta.Kazdy zawsze znajdzie cos dla siebie. Share this post Link to post Share on other sites
Marta 0 Report post Posted April 30, 2014 Ja po raz kolejny wnioskowałam i mam pozyczke akurat na weekend :)Polecam Filemona. Share this post Link to post Share on other sites
ArturKredyty 3 Report post Posted May 9, 2014 filemon nie udziela pożyczek nie siejcie głupot to tylko strona z banerami i nic wiecej Share this post Link to post Share on other sites
Marta 0 Report post Posted May 19, 2014 A co za roznica czy to Filemon udziela pozyczek czy oferta znajdujaca się na ich stronie.Wazne ze sa oferty z których każdy może skorzystać i otrzymać pozyczke. Share this post Link to post Share on other sites
Darek81 0 Report post Posted July 3, 2014 Nie korzystałem z ich oferty. Share this post Link to post Share on other sites
vvolny 0 Report post Posted July 15, 2014 Ja również nie korzystałem, nie słyszałem w ogole o tym. Share this post Link to post Share on other sites