Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.
Polityka Prywatności    Jak wyłączyć cookies? AKCEPTUJĘ
Jump to content
CzarekJot

Chcę wziąć kredyt ale ciągle coś

Recommended Posts

Witam, szukam kredytu gotówkowego na kwotę 25 tysięcy złotych ale ciągle coś jest nie tak i banki mi odmawiają. Posiadam umowę o pracę na czas nieokreślony z zarobkami 5 tysięcy złotych netto wpływającymi na konto w banku. Miałem w tym roku kilku komorników z zajęciami na koncie w banku (ostatni 9 października), na których spłatę się zapożyczyłem prywatnie po znajomych i chciałem wziąć kredyt aby to wszystko zebrać w kupę oraz rozłożyć na dłuższy okres. Najpierw było coś nie tak ze starymi wpisami w BIK, długo to trwało ale udało mi się z tym uporać i teraz ta baza jest czysta. KRD, BIG także są w porządku. W tamtym tygodniu usłyszałem, że mam zaległość w urzędzie skarbowym o której nie widziałem (na kwotę około 5zł) co od razu spłaciłem i uzyskałem informacje o zamknięciu sprawy w piątek 20 grudnia. Niestety cały czas nie mogę uzyskać finansowania a chciałbym z końcem roku zamknąć te sprawy i w nowym roku wyjść na prostą. 

Pytanie moje brzmi co może być przyczyną, że nie mogę nadal uzyskać finansowania pomimo wyprostowania wszystkich spraw? Co mogę jeszcze zrobić aby dopiąć temat do końca? 

Pozdrawiam 

Edited by CzarekJot