Guest Radek Report post Posted December 29, 2013 Oferta na stronie www.szybka-moneta.pl Wyglada ciekawie, wszystko podane jasno bez gwiazdek. Ktoś korzystał i otrzymał? Share this post Link to post Share on other sites
Witek 27 Report post Posted December 29, 2013 Te wszystkie spółki z ograniczoną odpowiedzialnościa powstające po to aby szerzyć lichwe i pożyczać 100 zł na miesiąc a żądać 150 zł do zwrotu albo jak u ciebie ta Vega 2000 zł na miesiąc a do spłaty masz 2500 zł to sposób na pranie brudnych pieniedzy, szybkie dorobienie się , mafiostwo itp. I pomysleć że to wszystko w majestacie prawa. Ale ukróci wam sie w końcu ukróci. Share this post Link to post Share on other sites
Roberto 0 Report post Posted March 28, 2014 No to ja bardziej polecam pożyczkę na KUKUS.pl - tam pożyczyłem 1000 złotych a do oddania miałem tylko 1100 złotych na 90 dni Chyba lepsza oferta? Share this post Link to post Share on other sites
Guest Rafał znad morza Report post Posted April 30, 2014 Ale spam na tej stronie to są tylko oferty i nie pożyczają pieniędzy więc proszę nie wprowadzać w błąd. W dodatku lista dosyć uboga, a firm pożyczkowych jest znacznie więcej. Wystarczy zobaczyć np na www.twoja-pozyczka.pl bo jest tego sporo. Share this post Link to post Share on other sites
Doradca-pozyczki 0 Report post Posted June 16, 2014 No to ja bardziej polecam pożyczkę na KUKUS.pl - tam pożyczyłem 1000 złotych a do oddania miałem tylko 1100 złotych na 90 dni Chyba lepsza oferta? Oferty wyglądają ciekawie - co prawda tylko kilka ofert ale widać, że są tanie Share this post Link to post Share on other sites
Guest monisiawa Report post Posted June 17, 2014 No to ja bardziej polecam pożyczkę na KUKUS.pl - tam pożyczyłem 1000 złotych a do oddania miałem tylko 1100 złotych na 90 dni Chyba lepsza oferta? Ja już spłaciłam tutaj pożyczkę w kukus - bardzo dobra i tania oferta - bez dodatkowych kosztów i bez bik Share this post Link to post Share on other sites
Doradca-pozyczki 0 Report post Posted August 13, 2014 Tutaj tez macie na temat pożyczek w Szybka Moneta sporo opinii http://kredythipotecznyforum.pl/forum/pozyczki-bez-bik-opinie/pozyczka-bez-bik-w-szybka-moneta-opinie-klientow/ - myslę, że warto sprawdzic. Share this post Link to post Share on other sites