anastazia 0 Report post Posted October 21 Cześć! Jaką możecie polecić wydajną pompę ciepła dzięki której realnie będzie można zaoszczędzić na rachunkach za ogrzewanie? Share this post Link to post Share on other sites
mkopec53@gmail.com 0 Report post Posted October 21 Ja mam zamontowaną pompę ciepła Ariston, póki co jestem bardzo zadowolony. W domu ciepło ,rachunki niskie. Share this post Link to post Share on other sites
nola 0 Report post Posted October 22 Na pewno warto popytać i dowiedzieć się, jaka moc będzie najlepsza dla waszego domu. Bo wiadomo, lepiej od razu zainwestować trochę więcej w lepszą pompę, niż później żałować i dopłacać do rachunków za prąd. No i wiadomo, że marka Aiwa jest tu liderem, więc na pewno można zaufać ich produktom. Share this post Link to post Share on other sites
Eliza111 0 Report post Posted October 22 Zdecydowanie mogę Wam polecić sprawdzić strone https://www.biomasapartner.pl/c/pellet-drzewny,104 , na której znajdziecie ofertę firmy Biomasa Partner Group, która jest wiodącym producentem pelletu drzewnego i pelletu ze słomy. Czy ktoś z Was również korzysta z ich produktów? Share this post Link to post Share on other sites
polem 0 Report post Posted October 23 Na pewno warto uwzględnić tę uwagę w dalszych krokach. Share this post Link to post Share on other sites
anastazia 0 Report post Posted October 26 W dniu 22.10.2024 o 12:02, nola napisał: Na pewno warto popytać i dowiedzieć się, jaka moc będzie najlepsza dla waszego domu. Bo wiadomo, lepiej od razu zainwestować trochę więcej w lepszą pompę, niż później żałować i dopłacać do rachunków za prąd. No i wiadomo, że marka Aiwa jest tu liderem, więc na pewno można zaufać ich produktom. No tak wiadomo jakość to podstawa, w końcu to spora inwestycja. Dzięki za cynka, sprawdzę sobie tę markę Share this post Link to post Share on other sites
Kołcz22 0 Report post Posted Wednesday at 07:46 PM Jeżeli dobierasz rozwiązania dzięki którym ekologicznie ogrzejesz dom to stawiaj na pompy ciepła. Nie tylko są obecnie dotowane co obniża koszt inwestycji ale i ekologiczne. Pamiętaj żeby stawiać na jakość i wydajność a to zapewnia marka https://www.stiebel-eltron.pl/pl/produkty-rozwiazania/energia_odnawialna/pompy_ciepla/wyposazenie_dodatkowe.html Share this post Link to post Share on other sites