Finane 0 Report post Posted November 18, 2013 Filarum.pl należy do Rapid Finance (w której skład wchodzi także SohoCredit) i oferują od niedawna pożyczki-chwilówki na kwoty od 100zł do 2500zł na okres do 30 dni z możliwością przedłużenia (koszty przedłużenia można obliczyć na ich stronie). Warunkami otrzymania pożyczki są: wiek od 21 do 70 lat, obywatel Polski, brak zadłużeń w BIG, KRD, ERIF. Opłata weryfikacyjna 1 grosz. Posiadają konta bankowe w BZ WBK, PEKAO, PKO BP, Alior Bank, mBank. Decyzja w kilka minut od otrzymania przez nich przelewu weryfikacyjnego. Przykładowa pożyczka: Pożyczka 250.00 zl Prowizja 70.27 zl Razem do spłaty 320.27 zl RRSO 1936.3% Share this post Link to post Share on other sites
Finane 0 Report post Posted February 6, 2014 Filarum.pl oferuje pierwszą pożyczkę zupełnie za darmo, do 500zł. Po 30 dniach oddajesz dokładnie tyle ile pożyczyłeś, bez żadnych ukrytych opłat. Share this post Link to post Share on other sites
adamoitaliano 0 Report post Posted March 25, 2014 Mogę polecić www.filarum.pl, brałem tam pożyczkę i rzeczywiście pierwsze zobowiązanie bez dodatkowych opłat. Kwota mogła by być trochę większa, 500 złotych torchę mało ale na tle innych ofert nie wygląda najgorzej. Share this post Link to post Share on other sites
Meksyk 0 Report post Posted March 23, 2015 A ja czytałem tutaj na stronie http://pozyczkainternet.pl/filarum/ że firlaum sprawdza prawie wszystkie rejestry dłużników - to czy negatywny wpis w takim rejestrze przesądza o tym, że nie dostanie się w filarum pożyczki? Share this post Link to post Share on other sites
e-money 0 Report post Posted June 12, 2015 Tak, lepiej skorzystaj z oferty pożyczek społecznościowych, jest na rynku kilka wiele serwisów oferujących tego typu usługi. Share this post Link to post Share on other sites
Sylvia 0 Report post Posted September 17, 2016 (edited) A ja czytałem że Firlaum sprawdza prawie wszystkie rejestry dłużników Teraz już spora część firm może sprawdzać nawet BIK, ale chyba nie zawsze to robią. Filarum pewnie teraz zyskuje na intensywnych kampania reklamowych, ale np. z pierwszą pożyczką w promocji to zostali daleko w tyle. Np. Vivus ostanio podniósł do 2500 zł pierwszą darmową pożyczkę. Extraporfel i Lendon 2000 zł, a tu mamy ciągle 1000zł. No wiem, że cała masa firm w ogóle nie ma takiej promocji, ale to jest jedna z najbardziej rozpoznawalnych firm. Tak uogólniając to w sieci ludzie piszą w miarę dobre opinie o Filarum antyhaczyk.bl...filarum-pl-opinie-pierwsza-pozyczka.html Fakt, że Filarum kiedyś dawało tylko 500 zł jako pierwszą pożyczkę za darmo, ale od tego czasu rynek się mocno zmienił. Jak korzystam tylko z darmowych. Poza promocją wg. mnie są za drogie, ale skoro jest taka możliwość, bo konkurencja wymusza, to czemu nie skorzystać. Edited September 17, 2016 by Sylvia Share this post Link to post Share on other sites
necron217 0 Report post Posted November 17, 2016 Korzystałem z Filarum ale na czas nie odebrałem telefonu od konsultanta i trochę przyszło mi poczekać na kolejny... Share this post Link to post Share on other sites
tesla 0 Report post Posted August 22, 2017 Filarum to sprawdzona firma jest, klienci są zadowoleni. Share this post Link to post Share on other sites