Mr BOB 3 Report post Posted September 21, 2012 Alior od pewnego czasu oferuje dość ciekawą formę lokaty, która zwie się Lokatą Rekomendacyjną. Normalnie oprocentowana lokata rośnie do 7,5 procent w skali roku, gdy na taką samą lokatę skusimy znajomego (lub rodzinę). Osoba, którą się rekomenduje nie mogła być wczesniej klientem Aliora, musi być nowa. W dodatku limit lokaty to 100 tysięcy złotych, do wyjęcia rocznie jest więc 2 tysiące złotych. Jak ktoś ma zasobnego, ale niezbyt skorego do ryzykownych inwestycji sąsiada, może się tym zainteresować:-) Mieliście z ta lokata cos do czynienia, warto w to wejść? Share this post Link to post Share on other sites
sokol 0 Report post Posted March 5, 2013 Hm... co prawda do czynienia z nią nie miałem, ale myślę że jest warta uwagi. Share this post Link to post Share on other sites
Roberto 0 Report post Posted June 27, 2013 Ja brałem lokatę w PKO i tam była najlepsza jeszcze 2 mieniące temu. Przekonali mnie do niej na forum kredytowe - tam była masa pozytywnych opinii na jej temat i porównanie z innymi lokatami. Share this post Link to post Share on other sites
Sokolik 0 Report post Posted July 22, 2013 Jeśli szukacie dobrego i pewnego miejsca na zainwestowanie pieniędzy to polecam http://gwarantowanefinanse.pl/ Odpowiadają na wszystkie pytania, porównują oferty u innych banków, przedstawiają najkorzystniejsze rozwiązania. Share this post Link to post Share on other sites