Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.
Polityka Prywatności    Jak wyłączyć cookies? AKCEPTUJĘ
Skocz do zawartości
Mniejsza1999

gastronomia

Rekomendowane odpowiedzi

Jak się prowadzi własny biznes gastronomiczny, to z pewnością potrzebne jest do tego odpowiednie przygotowanie, także jeżeli chodzi o zachowanie czystości i higieny. Mając tali biznes, potrzebna jest więc chemia profesjonalna, kliknij tutaj i przeczytaj, jaka konkretnie. Mając restaurację, prowadząc biznes z cateringiem czy jakikolwiek inny pośredni, o takich sprawach trzeba jednak wiedzieć.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Dobrym dostawcą ryb i owoców morza w branży HoReCa jest marka Fier - https://fierseafood.com/ . Mają szeroką ofertę dobrych, świeżych produktów z własnych łowisk i hodowli. Są nastawieni bardzo otwarcie do klientów, dbają o szybką dostawę zamówień, nie narzucają minimalnych ilości do zamówienia, a dla stałych klientów oferują jeszcze bardziej korzystne ceny. Warto zapoznać się z ich ofertą. 

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Gastronomia jak najbardziej może być opłacalną branżą, ale nie zapominajmy o tym, że ważne jest tutaj odpowiednie przygotowanie, wiedza i dobrze dobrany personel. Nie można zapominać również o działaniach marketingowych, dlatego zerknijcie na stronę https://horecaline.pl/gastronomia/ , aby tam znaleźć nieco więcej o marketingu w gastronomii i o całej tej branży.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Interesuje mnie, jakie są nowoczesne rozwiązania w zakresie sprzętu gastronomicznego. Czy ktoś może polecić innowacyjne urządzenia, które ułatwiają pracę w kuchni lub podnoszą jakość obsługi klienta? Chciałbym poznać najnowsze trendy w branży i zrozumieć, jakie korzyści mogą przynieść nowoczesne technologie w prowadzeniu mojego lokalu gastronomicznego. Czy może istnieć coś, co wydaje się niezbędne, ale jest rzadko stosowane w tradycyjnych restauracjach? Może ktoś się zaopatrywał już w tym miejscu https://primegastro.pl/ i może powiedzieć w co warto zainwestować?

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

×