Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.
Polityka Prywatności    Jak wyłączyć cookies? AKCEPTUJĘ
Jump to content
Sign in to follow this  
Mniejsza1999

gastronomia

Recommended Posts

Jak się prowadzi własny biznes gastronomiczny, to z pewnością potrzebne jest do tego odpowiednie przygotowanie, także jeżeli chodzi o zachowanie czystości i higieny. Mając tali biznes, potrzebna jest więc chemia profesjonalna, kliknij tutaj i przeczytaj, jaka konkretnie. Mając restaurację, prowadząc biznes z cateringiem czy jakikolwiek inny pośredni, o takich sprawach trzeba jednak wiedzieć.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dobrym dostawcą ryb i owoców morza w branży HoReCa jest marka Fier - https://fierseafood.com/ . Mają szeroką ofertę dobrych, świeżych produktów z własnych łowisk i hodowli. Są nastawieni bardzo otwarcie do klientów, dbają o szybką dostawę zamówień, nie narzucają minimalnych ilości do zamówienia, a dla stałych klientów oferują jeszcze bardziej korzystne ceny. Warto zapoznać się z ich ofertą. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Gastronomia jak najbardziej może być opłacalną branżą, ale nie zapominajmy o tym, że ważne jest tutaj odpowiednie przygotowanie, wiedza i dobrze dobrany personel. Nie można zapominać również o działaniach marketingowych, dlatego zerknijcie na stronę https://horecaline.pl/gastronomia/ , aby tam znaleźć nieco więcej o marketingu w gastronomii i o całej tej branży.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Interesuje mnie, jakie są nowoczesne rozwiązania w zakresie sprzętu gastronomicznego. Czy ktoś może polecić innowacyjne urządzenia, które ułatwiają pracę w kuchni lub podnoszą jakość obsługi klienta? Chciałbym poznać najnowsze trendy w branży i zrozumieć, jakie korzyści mogą przynieść nowoczesne technologie w prowadzeniu mojego lokalu gastronomicznego. Czy może istnieć coś, co wydaje się niezbędne, ale jest rzadko stosowane w tradycyjnych restauracjach? Może ktoś się zaopatrywał już w tym miejscu https://primegastro.pl/ i może powiedzieć w co warto zainwestować?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Osoby dbające o dietę bezglutenową często mają trudności z odnalezieniem odpowiednich miejsc do jedzenia na mieście. Restauracja, o której mowa, specjalizuje się w daniach bezglutenowych, oferując szeroki wybór bezpiecznych i smacznych opcji. Od świeżych sałatek po główne dania, każdy znajdzie coś dla siebie. Pełne menu bezglutenowe można przeglądnąć pod adresem https://naskrajnej.pl/ co jest pomocne dla osób z alergiami i nietolerancjami pokarmowymi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Skoro jesteśmy przy  tym temacie  -  to myślę, że  również może  was   zainteresować   producent kebabu Izmir.   U nich  możecie  zamawiać  mięso  kebabowe  wykonane  z pełną  dbałością  o  szczegół, przechowywane  w odpowiednich  warunkach. Tak, aby  zachowywały  całkowitą świeżość.   

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dzięki za polecenie! Właśnie rozglądam się za dostawcą tortilli i innych produktów do mojego lokalu. Jak oceniasz jakość tych placków? Czy ich produkty sprawdzają się w dłuższym użytkowaniu, szczególnie jeśli chodzi o urządzenia? Zależy mi na solidnym sprzęcie, który będzie wytrzymały i łatwy w obsłudze. Z góry dzięki za każdą opinię! Jeśli jeszcze mogę polecam wam coś takiego jak barman automatyczny - świetne rozwiązanie na każda imprezę.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×