Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.
Polityka Prywatności    Jak wyłączyć cookies? AKCEPTUJĘ
Jump to content
Sign in to follow this  
Mniejsza1999

Prawo jazdy - kurs

Recommended Posts

Dziękuję za twoją sugestię! Mam przyjemność podzielić się swoimi doświadczeniami. W okresie przygotowań do moich 18 urodzin, również postanowiłam zdobyć prawo jazdy. Wybrałam jednak inną szkołę, którą znajdziesz pod linkiem https://www.szkolajazdyautoplus.pl/ Chciałbym podkreślić, że jestem bardzo zadowolona z wyboru. Instruktorzy są kompetentni, cierpliwi i zawsze stawiają na wyjaśnienie każdej wątpliwości. Miałam również możliwość doskonalenia swoich umiejętności na różnych rodzajach nawierzchni i w różnych warunkach, co uważam za niezwykle cenne.

Dobrze też wziąć pod uwagę koszty, a różne szkoły jazdy mogą do tego podchodzić inaczej. Ile kosztuje prawo jazdy zarówno w Polsce, jak i za granicą, można zobaczyć zaglądając pod ten adres www. W Polsce jeszcze tak źle nie ma, w innych krajach trzeba zazwyczaj więcej wyłożyć. Oczywiście pod warunkiem tego, jak nam pójdą egzaminy i czy nie trzeba ich powtarzać albo dobierać jazdy.

Jeśli potrzebujecie szkoły jazdy na Pomorzu? ELKA SCHOOL to pierwszy wybór dla każdego, kto pragnie pewnie i bezpiecznie opanować sztukę prowadzenia samochodu. Ten ośrodek szkolenia kierowców działa już prawie od 20 lat, skupia się nie tylko na zdawaniu egzaminów, ale przede wszystkim na zapewnieniu kompleksowej wiedzy teoretycznej i praktycznej.

Edited by Andrzeeej24

No właśnie zbliża mi się ten moment, że będę zapisywał się na kurs prawa jazdy. Szukam aktualnie jakiegoś fajnego OSK w Warszawie. Najlepiej gdyby było zlokalizowane gdzieś blisko mnie. Szukając na zasadzie odpowiedniej lokalizacji - znalazłem ofertę na stronie https://www.projektprawko.pl/cennik. Cenowo bardzo mi odpowiada ta szkoła jazdy. Ponadto czytałem, że instruktorzy zapewniają super atmosferę w trakcie nauki. Myślicie, że warto im zaufać?