ylicz 0 Report post Posted September 18, 2013 Witam Wie ktoś z Was ile zarabia mniej więcej miesięcznie prezes banku w Polsce? Share this post Link to post Share on other sites
singiel 0 Report post Posted September 18, 2013 A co szukasz pracy? Na pewno byś nie stracił... od kilkudziesięciu do kilkuset tysięcy złotych miesięcznie. Share this post Link to post Share on other sites
Finane 0 Report post Posted September 19, 2013 Dyrektor oddziału banku zarabia przeważnie od 5k do nawet 15-20k Share this post Link to post Share on other sites
Lukasz 39 Report post Posted September 30, 2013 Ja słyszałem, że dyrektor oddziału banku w granicach 7 tys. zł. W Większych miastach pewnie więcej. Co do prezesa to myśle, że pieniądze są już konkretne, ale pewnie to sporo zależy od banku. Share this post Link to post Share on other sites
Wesoły Romek 0 Report post Posted October 6, 2013 To są kwoty miesięczne dochodzą premie i inne dodatki. Share this post Link to post Share on other sites
bubulek24 0 Report post Posted October 8, 2013 Wow, trzeba było iść na finanse, a nie polonistykę ;P Share this post Link to post Share on other sites
Lukasz 39 Report post Posted October 8, 2013 Niestety po kierunkach ekonomicznych pracy też nie ma Takie stanowiska są chyba zarezerwowane tylko do konkretnej grupy ludzi i myślę, że ukończony kierunek studiów nie odgrywa tutaj kluczowej roli. Share this post Link to post Share on other sites
meen 0 Report post Posted October 17, 2013 Mniej więcej około 100-200 tysięcy złotych miesięcznie za kierowanie dużym bankiem. Share this post Link to post Share on other sites
jagadeni 0 Report post Posted October 18, 2013 serio?! i po co ja się pchałam na polonistykę ;/ Share this post Link to post Share on other sites
bambinok 0 Report post Posted October 21, 2013 Ja pierniczę ;/ a pensja minimalna 1600 brutto ;( Share this post Link to post Share on other sites
Zakamarka 0 Report post Posted May 21, 2014 Na pewno zarabia stanowczo więcej ode mnie ;-) W sumie z czystej ciekawości...jakie są obowiązki takiego prezesa? Share this post Link to post Share on other sites
kreda 0 Report post Posted June 25, 2014 chyba bardzo dużo! Share this post Link to post Share on other sites
vvolny 0 Report post Posted July 15, 2014 baaaaardzo dużo Share this post Link to post Share on other sites
Mariola 0 Report post Posted July 17, 2014 Hmm z tymi bankami tak fajnie nie jest Kolezanka jest zatrudniona w banku jako sprzątaczka i zarabia 2500 na reke praca 160h na miesiąc pelny zus Pani przy okienku 1400zl na reke plus premia od naklonienia klientów max do 2000zł wiec?? Z zycia wziete nie sciema Share this post Link to post Share on other sites
bankowy 0 Report post Posted July 23, 2014 To idę na sprzątacza do banku Share this post Link to post Share on other sites
Kimite 0 Report post Posted November 22, 2014 5k to już w bankach kierownicy zarabiają a nie dyrektorzy. Prezesie z kolei pewnie od jakiś kilkudziesięciu tysięcy w górę. / miesięcznie oczywiście. Share this post Link to post Share on other sites
maras 0 Report post Posted November 23, 2014 Wszystko zależy od tego o jaki bank chodzi. Średnio od 100 tys w górę. Share this post Link to post Share on other sites
maras 0 Report post Posted November 23, 2014 Wszystko zależy od tego o jaki bank chodzi. Średnio od 100 tys w górę. Share this post Link to post Share on other sites
mmkaj 0 Report post Posted November 27, 2014 Wiem tylko tyle, że zarabiają tak dobrze jak nikt inny w kraju. Share this post Link to post Share on other sites
tunia 3 Report post Posted December 2, 2014 bardzo dużo, wolę nie wyobrażac sobie tego. Share this post Link to post Share on other sites
NeoHos 0 Report post Posted December 9, 2014 Na pewno zarabia stanowczo więcej ode mnie ;-) W sumie z czystej ciekawości...jakie są obowiązki takiego prezesa? Jak obserwuje swojego prezesa to głównie podpisuje różnego rodzaju wnioski, prośby itp. uczestniczy w zebraniach i takie tam Share this post Link to post Share on other sites
Amy_25 0 Report post Posted March 9, 2017 Ja bym obstawiała kilkadziesiąt tysięcy miesięcznie, ale nie znam stawek Share this post Link to post Share on other sites
jocelyn 0 Report post Posted March 9, 2017 Kilkadziesiąt tysięcy, zależy jeszcze jaki bank. Share this post Link to post Share on other sites
Zakamarka 0 Report post Posted March 10, 2017 zapewne miliony monet mnie się wydaje że zarabia gdzieś od 30 tysięcy miesięcznie. Share this post Link to post Share on other sites
kys 0 Report post Posted March 30, 2017 Dochodzą premie, myślę ze 30 tys to najmniej. Share this post Link to post Share on other sites