DominikaD32 0 Report post Posted April 27, 2023 Jeśli myślisz o pracy za granicą, ale nie wiesz jak szukać nowych możliwości zawodowych to możesz w takim razie sprawdzić sobie portal FachPraca. To miejsce, w którym znajdziesz różne oferty pracy dla fachowców w Albanii i nie tylko. Dzięki temu portalowi możesz z łatwością przeglądać oferty pracy i wybrać tę, która odpowiada Twoim umiejętnościom i oczekiwaniom. Oferty pracy za granicą to świetna okazja, aby zdobyć cenne doświadczenie zawodowe, poznać nową kulturę i zarobić dodatkowe pieniądze. Aby co najważniejsze uzbierać na konkretny cel! Share this post Link to post Share on other sites
wiki11222 0 Report post Posted December 10 (edited) Koleżanka namówiła mnie, żeby spróbować współpracy i zarejestrowałam się w club avon . Miłe zaskoczenie – pełen dostęp do katalogów online, stałe rabaty i możliwość zamawiania w każdej chwili. Fajne rozwiązanie dla osób, które chcą dorobić w prosty sposób. Edited December 10 by wiki11222 Share this post Link to post Share on other sites
daugherty.providenci 0 Report post Posted December 10 Od jakiegoś czasu rozglądam się za czymś nowym, bo moja obecna praca zaczęła mnie trochę wypalać. Szukam czegoś spokojniejszego, najlepiej w biurze albo z opcją pracy hybrydowej. Macie może jakieś sprawdzone miejsca, gdzie warto zerknąć? Share this post Link to post Share on other sites
toczan 0 Report post Posted yesterday at 07:23 AM Zobaczcie - https://www.viessmann.ovh/montaz-klimatyzatorow/ Czy zrobienie takiego szkolenia wystarczy do wykonywania takiej pracy? Jakie macie doświadczenia? Ile czasu potrzebne, aby się do tego przygotować? Rozumiem, że to nie tylko teoria? Share this post Link to post Share on other sites