Mniejsza1999 0 Report post Posted March 14, 2023 (edited) Chcecie cieszyć się brakiem owłosienia? Trwale i skutecznie pozbyć się włosów na ciele? To najlepszy czas na wykonanie zabiegu depilacji laserowej. Ja wykonywałam go w gabinecie Medilaser. Sprawdźcie ceny - https://medilaser.pl/depilacja-laserowa-cennik/ Edited March 14, 2023 by Mniejsza1999 Share this post Link to post Share on other sites
annitra 0 Report post Posted March 16, 2023 Sama też myślę od jakiegoś czasu o depilacji tylko jeszcze szukam sprawdzonej kliniki Share this post Link to post Share on other sites
jalen30 0 Report post Posted March 17, 2023 Czy taki zabieg jest bezbolesny? Trochę się obawiam swojej pierwszej wizyty. Share this post Link to post Share on other sites
dolar 0 Report post Posted June 20, 2023 Depilacja i wiele innych zabiegów, które są wykonywane w Gabinecie Kosmetyki Lekarskiej BELLA w Warszawie, są całkowicie bezpieczne. Mają tam do dyspozycji nowoczesny sprzęt zabiegowy, którym posługują się doświadczenie specjaliści, więc zupełnie nie ma obaw o bezpieczeństwo klienta. Dzięki współpracy specjalistów z zakresu kosmetologii, medycyny estetycznej, laseroterapii, ginekologii estetycznej i dermatologii klient może być spokojny o bardzo dobry efekt zabiegu, o swój komfort oraz bezpieczeństwo. Share this post Link to post Share on other sites
Kantona 0 Report post Posted June 22, 2023 Gdyby było mnie stać na depilację laserową to chętnie bym skorzystała. Share this post Link to post Share on other sites
Eliza111 0 Report post Posted June 23, 2023 Jakie Wy macie zdanie na temat zabiegów medycyny estetycznej? scouring pad Share this post Link to post Share on other sites