Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.
Polityka Prywatności    Jak wyłączyć cookies? AKCEPTUJĘ
Jump to content
Sign in to follow this  
Kacper22

Pokój dziecka

Recommended Posts

Hejka, pewnie wielu z Was zainteresuje ten temat. Mianowicie, jak rozplanować przestrzeń w pokoju dziecka. Sam jako świeży rodzic miałem dużo z tym kłopotów, ale w końcu się udało. Żałuję, że wcześniej nie trafiłem na stronę  http://pomyslowelozka.pl/, gdzie znalazłem kilka cennych wskazówek!

Edited by Kacper22

Aktualnie zajmuje się kompletowaniem wyprawki, a moją głowę zaprząta wybór wózka. Riko Basic Pastel jest w moim przypadku najlepszym wyborem. To jeden z tańszych wózków, który jest dobry jakościowo i da sobie radę w każdym terenie. Słyszeliście o nim?

Urządzenie pokoju dziecka nie jest dla mnie tak trudnym zajęciem jak znalezienie wózka. Na ten wybór poświęciłam najwięcej czasu, bo wiem że od tego zależy bezpieczeństwo mojego dziecka poza domem, na codziennych spacerach. Myslę, że Riko Basic Pastel jest dobrym wyborem, bo nie dość, że tani, to jeszcze jakościowo naprawdę przyzwoity. Da radę w każdym terenie i zarówno w gondoli jak i spacerówce daje dużo miejsca dziecku :)

Ktoś widziałem, że wspominał o kinkietach. Osobiście uważam, że w przypadku pokoju dziecięcego kinkiety są dosyć średnim pomysłem. Z pewnością trzeba będzie tutaj zainwestować dodatkowo w lampkę na biurko, żeby dziecko miało wygodne warunki do nauki. A kinkiety bym odpuścił. Jeśli chcecie dogłębnie poznać ten rodzaj oświetlenia, to koniecznie sprawdźcie sobie stronę https://kinkiety-lazienkowe.pl/. Znajdziecie na niej mnóstwo poradników na temat kinkietów.