igaa 0 Report post Posted July 30 Zaczynam pracę zdalną i rozważam wirtualne biuro poznań jako adres do rejestracji firmy. Formalnie wszystko wygląda OK, ale ciekawi mnie, czy nie ma ukrytych haczyków. Może ktoś testował to rozwiązanie? Share this post Link to post Share on other sites
anastazia 0 Report post Posted September 23 wybor odpowiedniej formy księgowości to jedna z pierwszych decyzji przy zakładaniu firmy. Czytałam na forum przedsiębiorców, że biuro księgowe Tarnów dostosowuje ofertę do potrzeb firm o różnej wielkości. gdy zaczynałam swoją przygodę z biznesem, nie wiedziałam nawet co to jest JPK_VAT. Teraz wiem, że bez pomocy doświadczonej księgowej byłoby mi bardzo trudno poprawnie prowadzić rozliczenia. Share this post Link to post Share on other sites
monika839 0 Report post Posted Thursday at 02:25 PM Rozwijająca się firma to coraz więcej obowiązków związanych z dokumentami i rozliczeniami. Trudno nad tym wszystkim panować samemu, szczególnie gdy przepisy ciągle się zmieniają. W takich sytuacjach najlepszym wsparciem jest biuro rachunkowe https://taxexpert24.pl/ , które zajmuje się księgowością, kadrami i płacami. To gwarancja, że każdy dokument zostanie przygotowany i złożony w terminie. Share this post Link to post Share on other sites
igaa 0 Report post Posted Friday at 12:19 PM Szukam sposobu na obniżenie kosztów i optymalizację podatkową w mojej firmie. Ponoć audyt księgowości może w tym pomóc. Czy MTA Group w ramach audytu doradza również, jak lepiej zarządzać finansami i co można odliczyć? Nie chcę tylko sprawdzenia, ale też konkretnych porad. Share this post Link to post Share on other sites