Majkel0605 0 Report post Posted February 12, 2023 Witam wpadłem w pętle zadłużeń co mogę zrobić bik fatalny kredyt w banku około 7 tysięcy podzielone na kilka po 100 zł rata do tego profi kredyt są tam dwa kredyty jeden 580 zł przed 20 miesięcy drugi 930 przez 36 miesięcy do tego chwilówka około 2500 zł i kredyt bankowy 1040 zł miesięcznie wszystkiego łącznie około 60 tysięcy rata za wszystko około 4000 zarabiam 4200zl proszeeee o pomoc Share this post Link to post Share on other sites
AlojzBrzoza 0 Report post Posted March 14, 2023 Dlatego ja nie biorę kredytów... ale powodzenia Share this post Link to post Share on other sites
Robotek1521 0 Report post Posted July 24 Najlepszym rozwiązaniem może być skonsolidowanie długów, aby połączyć wszystkie zobowiązania w jedną, bardziej przystępną ratę. Skontaktuj się z doradcą finansowym, który pomoże w negocjacjach z wierzycielami oraz znajdzie odpowiednią ofertę konsolidacyjną. Rozważ również sprawdzenie możliwości upadłości konsumenckiej, jeśli inne opcje nie przyniosą rezultatów. ___________________________________ Warszawa - oferta kabin prysznicowych na wymiar Share this post Link to post Share on other sites