Ewelina921 0 Report post Posted November 23, 2022 Przyjęcie pracownika w sekatorze finansowym to wprowadzenie go w zasady działania i procedury przedsiębiorstwa. Każdy kto zaczyna pracę w takim sektorze, powinien przejść przez solidny onboarding - https://www.gamfi.com/produkty/onboarding/onboarding-finanse-i-bankowosc/ . Dzięki niemu zacznie pracę szybciej, będzie wiedział na co zwrócić uwagę, to korzyści dla pracownika oraz dla organizacji, która już samym takim działaniem, pozytywnie wpływa na postrzeganie w oczach pracownika. Share this post Link to post Share on other sites
schuyler18 0 Report post Posted January 27, 2023 Każda osoba planująca otworzyć własne przedsiębiorstwo lub pracująca w obrębie ekonomii i finansów powinna mieć podstawową wiedzę na te tematy. Ja nigdy nie przepadałem za uczeniem się ekonomii, ale czym jestem starszy, tym wiem, że jest to bardzo ważna dziedzina w moim życiu, o której warto mieć pojęcie. ___________________________________________ Ekonomia i biznes – jak poszerzyć swoje możliwości i zdobyć dodatkową wiedzę? Share this post Link to post Share on other sites
EdytaGlowacka 0 Report post Posted May 16, 2023 Czy w aliorbanku jest odpowiedni onboarding? Share this post Link to post Share on other sites
Konrad93 0 Report post Posted May 26, 2023 Możesz mieć problem z uzyskaniem takich informacji ze względu na pewne zakazy. Share this post Link to post Share on other sites