scremin 0 Report post Posted November 21, 2022 Ponad połowa Polaków dziennie poświęca od 15 do 45 minut na czytanie informacji. Najczęściej szukają ich w internecie. Robi tak 83 proc. respondentów. 30 proc. szuka wiadomości w codziennej prasie, a 21 proc. w tygodnikach i miesięcznikach. A Wy? Czytacie? Share this post Link to post Share on other sites
schowalter.jocelyn 0 Report post Posted November 25, 2022 Oczywiście, że tak! Uwielbiam być na bieżąco. Interesują mnie wiadomości ogólnoświatowe, ale również te ogólnopolskie, czy ze świata sportu. W dodatku lubię zagłębiać się w wiadomości lokalne. Przez to, że jestem z Rzeszowa zdarza mi się czytać Wiadomości Rzeszów - https://rzeszow-wiadomosci.pl/. To taki lokalny portal informacyjny z wiadomościami z Rzeszowa. A czy wy czytacie portale informacyjne o charakterze lokalnym? Ja lubię na nich poczytać newsy i sprawdzić pogodę. Staram się to robić codziennie, jeśli nie zapomnę. A czy wy znacie jeszcze jakieś inne portale informacyjne z wiadomościami? Możecie takowe polecić? Share this post Link to post Share on other sites
shaylee23 0 Report post Posted November 25, 2022 Ja dziennie około godziny poświęcam na czytanie newsów z Polski i świata. Share this post Link to post Share on other sites
Mixon 0 Report post Posted November 26, 2022 Ja często czytam różne wiadomości ze świata, z Niemiec, Polski, Francji. Założenie własnej firmy, Gewerbe w Niemczech Share this post Link to post Share on other sites
Eliza111 0 Report post Posted January 2, 2023 Czy posiadacie swoje ulubione portale informacyjne? kredyty frankowe wyroki Share this post Link to post Share on other sites
hvonrueden 0 Report post Posted January 4, 2023 Ja uwielbiam czytać portale informacyjne i portale z wiadomościami ze świata gwiazd. Najbardziej interesują mnie newsy na temat kina i plotki ze świata aktorów i gwiazd kina. Ostatnio natrafiłam na ciekawy artykuł na temat Clinta Eastwooda na temat najlepszych filmów z jego udziałem - https://zamosc.tv/aktualnosci/21299-clint-eastwood-poznaj-najlepsze-filmy-z-jego-udzialem/. Jeśli interesujecie się filmami, to może ten artykuł również was zaciekawi. Poza tym, co sądzicie o tym aktorze? Lubicie go? Znacie filmy, w których grał? Koniecznie dajcie znać! Share this post Link to post Share on other sites