tunia 3 Report post Posted April 28, 2015 Ja nie rozumiem jak można tak grać i pozwalać dzieciom grać całymidniami na komputerze, szczególnie, gdy na dworze jest ładna pogoda. Nicnie mam do gier, ale jednak niektórzy popadają już w przesadę. Sam wolęzabrać rodzinę na jakąś wycieczkę, pobyć razem, poznać nowe miejsca, tonaprawdę rozwija umysł młodego człowieka i buduje więzi pomiędzyczłonkami rodziny. NA przykład w zeszłym roku pojechaliśmy na Lefkadę.Niby dzieciaki twierdziły, że są już za duże na wakacje z rodzicami, alena miejscu im się podobało. Lefkada to wyspa jońska, tu można o niejpoczytać: www.qtravel.pl/inspiracje/lefkada-grecja-id302Moim zdaniem naprawdę fajne miejsce. Share this post Link to post Share on other sites
latajacydywan 0 Report post Posted May 10, 2015 wejdz sobie na aeriagames.com , tam jest sporo gier online Share this post Link to post Share on other sites
janosik 0 Report post Posted June 2, 2015 W piłkę na dworze pograć, na rolkach pojeżdzić, nauczyć się pływać, a nie w domu siedzieć. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Paweł Report post Posted June 18, 2015 Chcesz dorobić do wypłaty, emerytury?Masz problemy finansowe? A może brakuje na ratę kredytu?Mogę pomóc Ci rozwiązać problemy bez inwestowania pieniędzy!!! .Ważne byś zdecydował się zainwestować swój czas.Bądżspokojny, Ja będę Ci pomagał, ale musisz siebie zapytać czy wartozainwestować 5, 10, 15 godzin tygodniowo, żeby wyść z kredytu, dorobićdo kieszonkowego albo na leki czy rachunki.Pamiętaj że wymagamsystematyczności w zamian, otrzymasz wskazówki, pomoc osobistą izaczniesz zarabiać nawet 1400 zł w miesiąc dodatkowo. Już wiesz na comogą Ci się przydać dodatkowe środki?Napisz do mnie a Powiem Ci co masz zrobić,żebyś mógł pracować w swojej okolicy.biuro@webnit.pl Podaj Swoje Imię Nazwisko Region z którego jesteś oraz godziny w jakich pracujesz lub uczysz się na codzień. Share this post Link to post Share on other sites
Antek32 0 Report post Posted July 6, 2015 A znacie Humble Bundle? Może nie do końca dla dzieciaków, ale dla młodzieży i dorosłych ekstra. To taka strona, gdzie dosłownie za gorsze można kupić bardzo fajne gry i jeszcze przeznaczyć kwotę na cele charytatywne. Co jakiś czas są nowe - po dolarze, dwóch np. za pakiet kilku. Share this post Link to post Share on other sites
Dorota 0 Report post Posted June 28, 2016 ja znam tylko gry.pl Share this post Link to post Share on other sites
jocelyn 0 Report post Posted March 13, 2017 W lecie to lepiej wyjść na dwór, a nie siedzieć przed komputerem Share this post Link to post Share on other sites