chamfer 0 Report post Posted July 26, 2013 Macie konto oszczędnościowe w Aliorze? Oprocentowanie 2,4% w skali roku, śmiech na sali normalnie Szkoda oszczędzać... Share this post Link to post Share on other sites
wavin 0 Report post Posted July 28, 2013 A który bank da Ci w dzisiejszych czasach więcej? Nie masz szans dostać więcej niż 4%.... PKO BP daje lokaty na 0,8% i ludzie i tak je zakładają... Share this post Link to post Share on other sites
Malfoy 20 Report post Posted July 29, 2013 W PKO BP się nie oszczędza. To bank który nawet starym, stałym klientom z Superkontem nie powiedział o "koncie za zero". Starsi ludzie płacą więc nadal 7,90 zł czy teraz już wiecej za prowadzenie RORu nie wiedząc, że w okienku w placówce mogą zmienić na darmowe konto. Share this post Link to post Share on other sites
Mojekonto 0 Report post Posted May 4, 2017 (edited) OF ma konto na 3,50% ale tylko do 10 tys. zł. Edited May 4, 2017 by Mojekonto Share this post Link to post Share on other sites
mkol 0 Report post Posted July 18, 2017 W Alior Banku mają sporo korzystnych ofert zawsze Share this post Link to post Share on other sites
ulitkar 0 Report post Posted July 27, 2017 Ja też mam konto a alior i jestem zadowolony Share this post Link to post Share on other sites
monika839 0 Report post Posted November 28, 2017 Jak tam wasze oszczędzanie? Share this post Link to post Share on other sites
Beti 0 Report post Posted January 31, 2018 W Aliorze to mam tylko rachunek walutowy - a dokładnie to kantor Share this post Link to post Share on other sites