marquis.kreiger 0 Report post Posted May 14, 2021 Cześć wszystkim, zastanawiam się czy zacząć chodzić na siłownie i dodatkowo kupić wspomagacze (spalacze tłuszczu). Co Wy na to? Korzystaliście? Share this post Link to post Share on other sites
malika.yost 0 Report post Posted May 19, 2021 Jeśli mogę pomóc to chętnie zostawię Ci namiar na reduktory tłuszczu od budujmase.pl/sklep/reduktory-tluszczu/redin/. Naturalne spalacze tłuszczu to tanie i zdrowe produkty powszechnie występujące w naturze, które pomagają w redukcji tkanki tłuszczowej. Naturalne spalacze kosztują zdecydowanie mniej niż specyfiki produkowane przez koncerny farmaceutyczne i w przeciwieństwie do nich nie zawierają podejrzanych substancji. Share this post Link to post Share on other sites
Omka03 0 Report post Posted July 10, 2021 Ja już rzadko chodzę na siłownie, teraz to praktycznie w ogóle. W domu zaaranżowałam sobie pokój do ćwiczeń, więc robię trening kiedy tylko mam na to ochotę. Kupiłam sobie cały niezbędny sprzęt, nie było to drogie. Teraz dokupywałam hantle 2 kg i przez neta wcale jakoś drogo to nie wyszło. Share this post Link to post Share on other sites
herbatka 0 Report post Posted August 3, 2021 Ja wolę pojeździć na rowerze. Taka jazda mnie odstresowuje, a dzięki niej też gubię kilogramy. Polecam rzucić okiem na sklep rowerowy kielce: https://www.metrobikes.pl/ . Tam znajdziecie bardzo duży wybór różnych rowerów. Share this post Link to post Share on other sites
olueilwitz 0 Report post Posted August 4, 2021 Myślę, że najlepiej dobra dieta plus wysiłek fizyczny> Może obejć się bez wspomagaczy. Share this post Link to post Share on other sites
jocelyn 0 Report post Posted August 6, 2021 Siłownia to super pomysł, ale ja chcesz schudnąć to wystarczy deficyt kaloryczny, nie trzeba żadnych spalaczy Share this post Link to post Share on other sites
psmitham 0 Report post Posted August 6, 2021 Polecam pomyśleć nad domową siłownią. Zwróci się w kilka miesięcy Share this post Link to post Share on other sites
makaria 0 Report post Posted September 19, 2021 Można też ćwiczyć w domu. Wystarczy zakupić sobie w tym celu przydatny sprzęt. Sądzę, że odpowiednim rozwiązaniem mogą być akcesoria takie jak paski, haki i usztywniacze: https://swiatsupli.pl/paski-haki-usztywniacze/c169 . Share this post Link to post Share on other sites
meghan59 0 Report post Posted September 19, 2021 Siłownie polecam każdemu! Share this post Link to post Share on other sites
Żenia 1 Report post Posted December 21, 2021 Siłownia jest na pewno dobrym miejscem jeśli faktycznie zależy nam na utrzymaniu właściwej kondycji fizycznej i warto jest takie miejsca regularnie odwiedzać. Tym bardziej, że siłownia Poznań jest bardzo dobrze wyposażona i również możemy tam liczyć na fachowe wsparcie właściwych trenerów. Dla mnie to jest bardzo dobry wybór. Share this post Link to post Share on other sites
foczka 0 Report post Posted January 7, 2022 Ja najbardziej lubię ćwiczyć właśnie w domu. Jeśli planujecie urządzić domową siłownię to na pewno przydadzą się różne mocowania. Takie akcesoria można zamówić na przykład w tym sklepie online: https://www.fightershop.com.pl/c341-uchwyty-i-mocowania . Share this post Link to post Share on other sites
nola 0 Report post Posted February 27, 2022 Jeśli ktoś decyduje się chodzić regularnie na siłownię to musi zadbać też o dostarczanie niezbędnej ilości kalorii. Sprawdźcie sobie dietę sportową na https://tajm.pl/ , ona jest idealna dla osób uprawiających sport. Zdrowa, smaczna, odpowiednio zbilansowana pod kątem makro i kcal Share this post Link to post Share on other sites
leila57 0 Report post Posted February 27, 2022 Chciałabym zapisać się na siłownie jak najszybciej. Share this post Link to post Share on other sites
vnienow 0 Report post Posted April 30, 2022 Też chodzę pary razy w tygodniu na siłownię. Jak podejdziesz do tego na poważnie to nie będą ci potrzebne wspomagacze Share this post Link to post Share on other sites
Kołcz22 0 Report post Posted August 30, 2022 Jeśli chcesz mieć własną siłownię to łatwo zrobisz ją dzięki ofercie tego sklepu marbo-sport.pl/pol_m_Sprzet-silowy_Urzadzenia-do-cwiczen_Porecze-do-cwiczen-1045.html gdzie mają każdy sprzęt jaki jest dostępny na rynku. Zakupisz zarówno hantle jak i poręcze do ćwiczeń. Dzięki nim skompletujesz swoją wymarzoną siłownię. Share this post Link to post Share on other sites
Eliza111 0 Report post Posted November 4, 2022 Osobiście chciałbym Wam polecić stronę https://www.złotewachlarze.pl/glikotril-opinie/ , na której znajdziecie najróżniejsze porady związane z odchudzaniem, zdrowym odżywianiem i suplementami diety. Korzystając z porad specjalistów nie marnujecie swojego czasu oraz pieniędzy. Share this post Link to post Share on other sites
joshuah51 0 Report post Posted November 6, 2022 Uważam, że to pic na wodę Share this post Link to post Share on other sites
hermiston.rozella 0 Report post Posted November 11, 2022 Najważniejszy zdrowy tryb życia, siłownia no i do tego różne suplementy są też ważne. Share this post Link to post Share on other sites
alexandria.stiedemann 0 Report post Posted November 12, 2022 Na siłownie warto chodzić, ale bez żadnych wspomagaczy Share this post Link to post Share on other sites
igaa 0 Report post Posted December 21, 2023 A czy ktoś z was może korzystał z usług Gastropaczka? Tak pytam, ponieważ zainteresował mnie ten catering dietetyczny białystok . Wydaje mi się, że można dzięki diecie pudełkowej można realnie o siebie zadbać i to kompleksowo. Także chcę iść w tym kierunku, bo chcę schudnąć i też wzmocnić swój organizm. Share this post Link to post Share on other sites
manderson 0 Report post Posted January 26 Jeśli chodzi o wspomagacze dla osób, które trenują na siłowni, to najczęściej zaleca się im suplementację białka. Z tego, co wiem, to dla sportowców zajmujących się kulturystyką, podnoszeniem ciężarów, czy innymi dyscyplinami siłowymi, to odpowiednia podaż białka jest kluczowa dla budowy masy mięśniowej. Ponadto, białko pomaga w szybszej regeneracji mięśni po treningu, co przyczynia się do zwiększenia wydolności. ___________________________________ Odżywki białkowe tradycyjne i wegańskie dla sportowców - co wybrać? Share this post Link to post Share on other sites
Eliza111 0 Report post Posted February 28 Ze swojej strony mogę Wam wszystkim polecić siłownie, z których sam regularnie korzystam. Jeżeli lubicie aktywnie spędzać swój wolny czas, to polecam Wam sprawdzić stronę https://www.fitpark.pl , gdzie znajdziecie ofertę firmy FitPark, czyli producenta siłowni zewnętrznych. Share this post Link to post Share on other sites
majando7 0 Report post Posted February 28 Czy widzisz, że pewne aspekty tej dyskusji są bardziej kontrowersyjne niż inne? Share this post Link to post Share on other sites
mckenzielemmie 0 Report post Posted April 25 Zastanawiam się, co można by znaleźć w sklepie z odżywkami, który oferuje produkty wysokiej jakości. Czy ktoś mógłby polecić mi, jakie konkretnie produkty warto tam szukać? Chciałbym dowiedzieć się, jakie suplementy mogą być szczególnie korzystne dla zdrowia i osiągnięcia moich celów fitnessowych. Dzięki za wszelkie sugestie! __________________ Co może zaoferować Ci dobry jakościowo sklep z odżywkami? Share this post Link to post Share on other sites
Konrad93 0 Report post Posted April 28 Na siłownię z pewnością warto zacząć chodzić. W tym temacie nie ma żadnych wątpliwości. Ale już z tymi wspomagaczami to bym odpuścił. Lepiej zainwestować w profesjonalnego trenera personalnego, który stworzy Ci odpowiedni plan treningowy. Wtedy bez żadnych wspomagaczy osiągniesz wymarzone rezultaty. Ofertę siłowni z porządnym wyposażeniem i profesjonalnymi trenerami znajdziesz na stronie https://reshape.pl/ - sprawdź sam. Share this post Link to post Share on other sites