keslie 0 Report post Posted April 21, 2021 Jak w tytule, szukam telewizora do mieszkania, w sumie nie musi być to nic dużego, na tym jakoś mega mi nie zależy. Oglądałam już różne strony, porównywałam ceny, no ale też warto coś wiedzieć tak z pierwszej ręki, opinie zawsze się przydają. Mam coś już na stronie https://www.taniomania.pl/t/telewizory-led-19-cali A wy co byście polecali? Share this post Link to post Share on other sites
umorissette 0 Report post Posted April 22, 2021 Co sądzicie o telewizorze z ambilightem? Share this post Link to post Share on other sites
Mumia 0 Report post Posted April 23, 2021 System Ambilight w telewizorze sprawia, że obraz nie jest hamowany przez granice wyznaczane przez ramkę ekranu. Sama mam taki telewzir i musze przyznać, że bardzo dobrze mi się na nim ogląda _____________________________ Zobacz dermatolog z Krakowa Share this post Link to post Share on other sites
domenick47 0 Report post Posted April 23, 2021 Co sądzicie o telewizorze z ambilightem? Share this post Link to post Share on other sites
Kantona 0 Report post Posted April 27, 2021 To sprawdź co oferują sklepy z elektroniką. Na pewno trzeba zastanowić się nad wielkością, a także systemem. Obecnie popularne są telewizory z androidem albo te typu Smart. Oba mają dość podobne cechy, ale jednak się od siebie różnią. Share this post Link to post Share on other sites
Omka03 0 Report post Posted July 17, 2021 Zależy też co konkretnego potrzebujecie;) Jeżeli chodzi o telewizor w salonie to wiadomo, że kupujemy jak największy, no ale też można dokupić drugi, nawet 3 telewizor do domu. Tak u mnie bardzo dobrze sprawdza się telewizor 22 cale nic większego nie jest mi potrzebne. Share this post Link to post Share on other sites
marekkomosa 0 Report post Posted July 22, 2021 W dniu 22.04.2021 o 15:35, umorissette napisał: Co sądzicie o telewizorze z ambilightem? Trzeba uważać, bo różne modele mają różne ceny. Najlepiej jest porównać co najmniej kilka ofert, różnego typu. Na pewno warto dokładnie prześledzić co mają w ofercie niektóre sklepy internetowe. Fajne rozwiązania to porównywarki - one dają sporo ciekawych informacji. Share this post Link to post Share on other sites
miriam 0 Report post Posted August 24, 2021 (edited) Jeśli planujecie urządzanie mieszkania od zera to z pewnością przyda Wam się też telewizor - do salonu albo do sypialni. Czy wiecie, gdzie najlepiej szukać takich sprzętów? Polska firma Manta ma je w swojej ofercie: https://www.emanta.pl/telewizory . Warto się z nią zapoznać bliżej. Edited August 24, 2021 by miriam Share this post Link to post Share on other sites
leila57 0 Report post Posted February 27, 2022 Nowym systemem nadawania naziemnej telewizji cyfrowej zostanie objęta cała Europa. Jest to bowiem decyzja Parlamentu Europejskiego i Rady z dn. 17 maja 2017 r. w sprawie wykorzystania zakresu częstotliwości 470-790 MHz w Unii Europejskiej, na mocy której Państwa Członkowskie UE zostały zobowiązane do udostępnienia pasma 700 MHz (zakres 694-790 MHz) na potrzeby usług szerokopasmowych do 30 czerwca 2020 r., lub w uzasadnionych przypadkach najpóźniej do 30 czerwca 2022 r. Proces zwolnienia pasma 700 MHz i reorganizacja multipleksów telewizji naziemnej to proces, który określa się jako „refarming” częstotliwości. Więcej informacji znalazłam czytając ten artykuł https://maxelektro.pl/poradniki/zmiana-w-nadawaniu-telewizji-naziemnej-przygotuj-sie-na-dvb-t2,565.html. Share this post Link to post Share on other sites
Kamila 0 Report post Posted May 31, 2023 Polecam postawić również na serwis antenowy Warszawa, dzięki któremu można cieszyć się wysokiej jakości obrazem i bezproblemowym odbiorem. U nas wszystko działa jak należy po zamontowaniu właściwej anteny. Share this post Link to post Share on other sites
elisabeth.murray 0 Report post Posted December 7, 2023 Samsung to jedna z najbardziej renomowanych marek w dziedzinie elektroniki użytkowej, także w produkcji telewizorów. Firma oferuje szeroki wybór modeli o różnych rozmiarach, funkcjach i cenach. Na telewizory Samsung na Black Friday zdecydowanie warto więc zwrócić uwagę. ____________________________ Poszukujesz nowego telewizora? Kup go podczas Black Friday! Share this post Link to post Share on other sites