kargel 0 Report post Posted January 5, 2021 Od dłuższego czasu moim hobby są wyroby domowe wędliniarskie. Zastanawiam się nad wyborem jelita do kiełbasy, zależy mi, aby wszystkie produkty wyszły pysznie. Share this post Link to post Share on other sites
greenholtroselyn 0 Report post Posted January 5, 2021 Jelita do kiełbas to raczej nie jest produkt, który widujemy codziennie. Zarówno jelita wieprzowe jak i wołowe czy baranie są dość rzadkim towarem. Z tego powodu możemy mieć problem z ich znalezieniem. Bardzo często w swoim asortymencie mają je hurtownie masarskie, ewentualnie dobry sklep masakrski również może je oferować. Share this post Link to post Share on other sites
leonia 0 Report post Posted January 5, 2021 Dość oryginalne hobby. Ja raczej nie będę oryginalna,uwielbiam malować i od pewnego czasu przymierzam się do namalowania czegoś na płótnie,może nawet swoje dzieło podaruję później bliskiej mi osobie,która cały czas mnie w tym wspiera,pokazała mi jak zacząć malować i jak się nie poddawać kiedy coś nie wychodzi za pierwszym razem. W internecie znalazłam też artykuł dotyczący malowania,różnych technik,na stronie istnieje też możliwość zakupu odpowiednich farb,pędzli,a nawet książek,które warto przeczytać by doskonalić swoje hobby https://zrobionerecznie.pl/Malowanie-obrazow-od-czego-zaczac-co-kupic Share this post Link to post Share on other sites