Dockson 0 Report post Posted September 16, 2020 Orientujecie się czy w przypadku faktur elektronicznych oraz zwrotów takie faktury również muszą byc rozliczane w takiej formie? Share this post Link to post Share on other sites
tunia 3 Report post Posted September 16, 2020 Ja zwroty z korekt rozliczam w ramach zniżki na następną dostawę i wtedy place mniej, ale od nich nie dostaje zwrotu. Znowu korektę do poprzedniej faktury dostaje wraz z dostawą za którą place mniej. Raz się zdarzyło tak że zrobiłam zwrot i korektę wysłali tak że miałam ja w dniu terminu płatności to zapłaciłam mniej o korektę. Liczy się tutaj równiez dobry program: https://www.edison.pl/e-faktura W sprawie efektury polecam kontakt z nimi. 1 ramana reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
ramana 2 Report post Posted October 23, 2020 Nie wiem chociaż u nas też korzystamy z programu do faktur dzięki któremu fakturowanie online jest bardzo proste. A Możliwość szybkiego wystawiania faktur i innych dokumentów przychodowych dzięki systemowi słowników też bardzo ułatwia sprawę Share this post Link to post Share on other sites