inwestorzy87 1 Report post Posted September 13, 2020 Witam posiadam 25 kontaktów do prywatnych inwestorów którzy udzielają pożyczek prywatnych.Chce 50zł za 25 kontaktow.pozyczki sa pewne ponieważ sam korzystalem.Jeżeli liczycie ze znajdziecie na forach lub na stronach ogłoszeniowych pozyczke to jesteście w błędzie,strata waszego czasu.Ja mam pewne na 100%namiary na pozyczkodawcow ale to każdego inwidualny wybór.Ja Posiadam namiary na osoby które udzielają pożyczek prywatnie bez baz tylko na umowę cywilno-prawna i weksel,umowa jest podpisywana u notariusza a wszystkie opłaty sa wliczone w pozyczke i raty.Chyba ze wolisz jakies pseduo zagranicznych pozyczkodawcow czy zakladanie jakis fikcyjnych kont.Jeżeli jesteś zainteresowany/a napisz.Cała Polska.Proszę o kontakt tylko na adres e-mail. inwestorzy87@gmail.com Share this post Link to post Share on other sites
janekcichy 0 Report post Posted September 14, 2020 Bezpłatna pomoc dla osób zadłużonych: - otrzymałeś/aś nakaz zapłaty, wyrok lub pozew o zapłatę i nie wiesz jak się bronić? - w Twojej skrzynce pocztowej pojawił się list od komornika? - nęka Cię firma windykacyjna? Zadzwoń lub napisz do nas! - 514-547-991 lub wiadomość prywatna Share this post Link to post Share on other sites
nola 0 Report post Posted January 30, 2022 Jeśli chodzi o pomoc osobom zadłużonych to mi się wydaje że najsensowniejszy jest kredyt oddłużeniowy . Jeśli chodzi o te pożyczki społecznościowe to nie mam co do nich pewności, nigdy nawet nie korzystałam Share this post Link to post Share on other sites
jocelyn 0 Report post Posted February 11, 2022 Mnie takie pożyczki nie przekonują, za mało usankcjonowane prawnie, łatwo o przekręty. Share this post Link to post Share on other sites
mariacieslak 0 Report post Posted February 22, 2022 Dokładnie, niebezpieczny temat ;/ W dniu 11.02.2022 o 08:39, jocelyn napisał: Mnie takie pożyczki nie przekonują, za mało usankcjonowane prawnie, łatwo o przekręty. Share this post Link to post Share on other sites
Robotek1521 0 Report post Posted October 24 W dniu 11.02.2022 o 08:39, jocelyn napisał: Mnie takie pożyczki nie przekonują, za mało usankcjonowane prawnie, łatwo o przekręty. Niestety coś w tym jest... ___________________________________ https://bhs-adwokaci.pl/specjalizacje/prawo-rodzinne/rozwod/ Share this post Link to post Share on other sites