Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.
Polityka Prywatności    Jak wyłączyć cookies? AKCEPTUJĘ
Jump to content
Sign in to follow this  
Mumia

Dj weselny - jak wybrać?

Recommended Posts

Siemka, zamiast klasycznego zespołu na wesele czy imprezę warto rozważyć opcję silent disco https://silentdisco.fun . To świetna opcja, bo każdy może wybrać, czego chce słuchać, dzięki kilku kanałom muzycznym – starsi mogą bawić się przy klasykach, a młodsi przy hitach. Do tego nie ma problemu z hałasem, bo muzyka leci przez słuchawki https://silentdisco.fun/sluchawki/, więc sąsiedzi czy obsługa nie będą narzekać. Cały sprzęt, w tym słuchawki, można wynająć niedrogo, a sprawdzi się to zarówno na dużych, jak i małych imprezach. Świetne rozwiązanie, jeśli chcecie zaskoczyć gości i zrobić coś nietypowego!

Od jakiegoś czasu praktycznie przestałem słuchać tradycyjnego radia, bo radia internetowe, w tym np. rmf fm online dają mi o wiele większy wybór. Zero ograniczeń zasięgu, masa gatunków muzycznych i możliwość znalezienia stacji idealnie dopasowanej do mojego nastroju.

Hej wszystkim, jeśli przygotowujecie wesele i myślicie nad oprawą muzyczną, to mogę zarekomendować Wam sprawdzony zespół na wesele Lubin. Byłem na uroczystości, gdzie grali i muszę powiedzieć, że dawno nie widziałem takiej energii na parkiecie – w zasadzie do rana goście bawili się bez przerwy. Fajne jest to, że w zespole mają również DJ-a, dzięki temu potrafią łączyć granie na żywo z setami, dostosowanymi zarówno do młodszych jak i starszych uczestników. Duży plus za to, że można ustalić z nimi repertuar i dopasować całość do własnych preferencji. Moim zdaniem to świetny wybór, jeżeli ktoś chciałby mieć wyjątkowe wesele, gdzie muzyka nie będzie przewidywalna, lecz faktycznie porwie ludzi do tańca.