Adri 0 Report post Posted June 26, 2020 Cześć Ostatnio w trendzie robią się składane smartfony i nie ukrywam, co model to coraz bardziej wpada mi w oko. Ale.... znalazłam artykuł at-outlet.pl/blog/smartfony-ze-skladanym-ekranem w którym piszą, że składane telefony borykają się z problemem 'trwałości materiału'. Jak to jest w rzeczywistości? Może ktoś z was posiada taki smartfon? Jeśli tak to jaki model? Albo może znajomy znajomego ma i macie jakieś zdanie wyrobione? Chcę sobie kupić, ale obawiam się właśnie jego żywotności... Z góry dziękuję za odpowiedzi Share this post Link to post Share on other sites
Arkadiusz1 0 Report post Posted September 19, 2020 Niekoniecznie przepadam za takimi smartfonami. Jak dla mnie, bardzo istotnym tematem jest to, by odpowiednio zorganizować kwestie związane z obsługą danego sprzętu. Nie ma co ukrywać, że stawiając na takie akcesoria jak karty pamięci z https://allegro.pl/produkt/karta-pamieci-kingston-sdcs-64gb-microsd-a4cc4208-0256-4680-8b4c-63264d5e1252 będziecie w stanie znacząco poprawić wydajność telefonu. To ważna rzecz, dlatego nie powinniście tego w żaden sposób bagatelizować. W przeciwnym razie, bardzo szybko braknie Wam pamięci wbudowanej fabrycznie. Share this post Link to post Share on other sites
jenkins.reginald 0 Report post Posted September 23, 2020 Dużo osób decyduje się teraz na takie smartfony, jest to na pewno ciekawa technologia. Share this post Link to post Share on other sites