Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.
Polityka Prywatności    Jak wyłączyć cookies? AKCEPTUJĘ
Jump to content
Sign in to follow this  
Guest Jacek198989

3 chwilówki- jak wybrnąć?

Recommended Posts

Guest Jacek198989

Witam serdecznie,

niestety wpadłem w spiralę spłacania chwilówek chwilówkami. Do końca miesiąca mam do spłaty:

Vivus- ok. 8.500zl

Viasms- 4600zl

Filarum- 4600zl

Mam już dość spłacania pożyczki pożyczką. Chciałbym wyjść na prostą. Potrzebuję jednak trochę czasu. Niestety nie pomogła też trudna sytuacja związana z koronawirusem. 

Postanowiłem wyjechać za granicę, aby zwiększyć przepływ środków pieniężnych. 

Środki jakie będę posiadać na koniec miesiąca to ok. 7-8 tys.

W kolejnym miesiącu będzie to 4 tys. i w następnym 4. 

Potrzebuję po prostu czasu. Mój adres zameldowania jest w domu rodziców. Ja już tam nie mieszkam, także korespondencja ze mną może odbyć się jedynie drogą telefoniczną lub mailową. Nie chciałbym, aby rodzice otrzymywali jakiekolwiek listy z windykacji z podanymi kwotami zadłużenia. Co mam robić? Jedyne, czego potrzebuje to ok. 3 miesiące na ogarnięcie tej trudnej sytuacji. 

Proszę o jakąkolwiek pomoc. Jestem w fatalnej formie fizycznej. Nie śpię, nie jem. Chcę skończyć z tym pożyczaniem i wystartować na nowo. 

Myślę, że tutaj https://www.splatachwilowek.pl/czy-wiesz-ze/jak-splacic-chwilowki/ możesz sobie zerknąć i poczytać. Niewątpliwe sytuacja jest trudna. Trzeba jednak zmierzyć się z tym wszystkim i znaleźć najlepsze rozwiązanie, aby wyjść z kłopotów i nie wpaść w kolejne. Odsetki rosną, a jak sprawa trafi do sądu czy komornika, to dojdą kolejne koszty. 

dzien dobry, tez byłem w nieciekawej sytuacji finansowej. Skorzystałem z pomocy stowarzyszenia LUPUS. Mili ludzie, podtrzymali mnie na duchu, pomogli wyjść z długów - bardzo polecam.  To ich numer telefonu 514 - 547 - 991

W sumie jeśli ktoś pożyczył pieniądze i teraz ma problem z ich spłaceniem w terminie to myślę, że konsolidacja chwilówek Chorzów jest najlepszym rozwiązaniem. Raty zostaną na dłużej rozłożone i zmaleje ich wysokość